2777
2789
عنوان

بختک در خواب

76 بازدید | 14 پست

تا حالا تو خواب بختک بهتون افتاده ؟؟؟از استرس بختک خوابم نمیبره چیکار کنم 😭چند شبه تو خوب بختک بهم میفته

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

آره

منم از ترس خوابم نمیبرد

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی که میخابی اکسیژن نیست  یا در اتاقتو می‌بندی  یا نفس نمیتونی درست بکشی اونجایی که می ...

نه ربطی به اینا نداره بعد افتادن بختک این حالت خفگی بهت دست میده من یه مدت بخاطر استرس و نازاحتی اینجوری میشدم

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
جایی که میخابی اکسیژن نیست  یا در اتاقتو می‌بندی  یا نفس نمیتونی درست بکشی اونجایی که می ...

نه والا هوا خوبه اکسیژن داره گرم هم نیست اصلا ،نمیدونم چم شده یعنی ممکنه از درگیری فکری و استرس باشه؟

نه ربطی به اینا نداره بعد افتادن بختک این حالت خفگی بهت دست میده من یه مدت بخاطر استرس و نازاحتی این ...

من تا دلت بخواد اینجوری شدم 

من اسمشو نمیزارم بختک 

از وقتی فهمیدم در اتاقمو می‌بندم 

اکسیژن در جریان نیست 

حالت بیداری دارم بیداری که هوشیار نیست چشمام قشنگ باز میشه میتونم ببینم رو به رومو ببینم  ولی دست و پامو اصلا نمیتونم تکوم بدم 

خیلی بده 

از وقتی در اتاقمو باز میزارم 

دیگه این مشکل واسم پیش نیومد 

خداروشکر 

من تا دلت بخواد اینجوری شدم  من اسمشو نمیزارم بختک  از وقتی فهمیدم در اتاقمو می‌بن ...

نمیدونم والا احتمال داره واسه اینم باشه البته من خیلی انگشت شمار برام پیش اومده ولی خیلی وحشتناکه کامل آدم هم فلج میشه هم لال

من تا دلت بخواد اینجوری شدم  من اسمشو نمیزارم بختک  از وقتی فهمیدم در اتاقمو می‌بن ...

نه در اتاق رو که اصلا نمیبندم بخاطر بچه هام