2821
2789
😐😐 پس این همه زن نخبه استاد دانشگاه و مهندس و دکتر جراح کین؟مردن همشون؟!!!

کسی گفت خانما درس نخونده ان؟؟؟؟؟  طرف گفت تو تصمیم گیری های مملکت ازت استفاده میشد!!!! کدوم خانم تو تصمیم گیری های مملکت ازش استفاده شده؟؟؟ 

نخبه های واقیمونم پروندن مثله مریم میرزایی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ربطی نداره،  مگ کم خانم تحصیل کرده داریم کجا ازشون استفادا شد؟ مغز این ملتو باید با اسید شست، & ...

خانوم تحصیل کرده کم نداریم اما خانوم با ذهن پوسیده هم زیاد داریم هم جنس علیه هم جنس هم زیاد داریم از خودمون باید شروع کنیم تا ما زن ها همدیگرو باور نداشته باشیم همینه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

کسی گفت خانما درس نخونده ان؟؟؟؟؟  طرف گفت تو تصمیم گیری های مملکت ازت استفاده میشد!!!! کدوم خان ...

مریم میرزاخانی بودن خدا رحمتشون کنه‌.

اینجوری که شما با اطمینان میگی از خانما تو تصمیم گیری ها استفاده نمیشه انگار تو تمام جلسات سران کشور حضور داشتی!!

معاونین و مشاورین زن هستن دارن کارشونو انجام میدن.خانم دکتر دستجردی وزیر بهداشت بود...

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
شما ی نگاه به اسامی مجلس بندازید. 

تو مجلس نماینده زن هست.مگه قانون خانمارو از ورود به مجلس منع کرده؟

حتی مجلس خبرگان بااینکه شرط فقه و اجتهاد داره بازم خانما میتونن کاندید شن قبلا نماینده هم شدن رای هم آوردن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
تو مجلس نماینده زن هست.مگه قانون خانمارو از ورود به مجلس منع کرده؟ حتی مجلس خبرگان بااینکه شرط فقه ...

کسی گفت نیست؟ چرا از طرف خودت حرف میزاری تو دهن بقیه؟؟؟ تعداد خانما کمتره با اینی ک به گفته خودشون بیشتر جمعیت کشور خانما تشکیل دادن  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز