2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو این کشور هیچ وقت از خانما استفاده نمیشه چون مرد سالاری،  خانه از پابه ویران است

نه عزیز من ما خانوما خودمونم مقصریم وقتی همه چیزمونو میزاریم پای شوهرمون و فرزندمون مشخصه که دنیا دست کیا میوفته 

خودمون قدر خودمونو نمیدویم که الان جهان سومیم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نخبه ی مملکت بودین و توی تصمیمات مهم ازتون استفاده میشد و الان چندتا کتاب نوشته بودین و هزاران هزار ...

شما از کجا میدونی که من الان این کارها رو نمیکنم؟ در ضمن نخبه در عین نخبه بودن می‌تونه نخبه پرور هم باشه من خواستم هردوش باشم البته شما اینو گفتید وگرنه من روی خودم اسم نخبه نذاشتم و الان هم دوتا بچه دارم که ضریب هوشیشون از اطرافیانشون خیلی بالاتره و من هم از صفر معلمشونم و میتونم هرطور که بهتر هست هدایتشون کنم

تو این کشور هیچ وقت از خانما استفاده نمیشه چون مرد سالاری،  خانه از پابه ویران است

😐😐

پس این همه زن نخبه استاد دانشگاه و مهندس و دکتر جراح کین؟مردن همشون؟!!!

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

اتفاقا مرد چون خرج کلی خونه پاشه مجبوره هرطور هست کار کنه حتی کاری که در شأنش نباشه اما من که زن هستم با آسودگی خیال توی خونه مقاله و کتاب می‌نویسم و هزاران برابر همسرم میتونم تاثیر بذارم شاید در ظاهر من دارم اونو ساپورت میکنم اما در حقیقت دوطرفه ست

نه عزیز من ما خانوما خودمونم مقصریم وقتی همه چیزمونو میزاریم پای شوهرمون و فرزندمون مشخصه که دنیا دس ...

ربطی نداره،  مگ کم خانم تحصیل کرده داریم کجا ازشون استفادا شد؟ مغز این ملتو باید با اسید شست،  من نرسم همین الانش مردم بر این باورن ی رگ گیری ساده را نرس اقا بهتر انجام میده،  این کوچکترین مثال بود از بالو پر ندادن خانما،  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز