2821
2789
دقیقا موافقم ولی الان اونایی که ۱۵ ازدواج کردن قراره بخورنت 

اونا دیگه هنوز نیومدن مهمونی که بخوان ترک کنن🥲🥲😶‍🌫️😶‍🌫️😏😏😏😏

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ربط؟ نداشتن شعور و سلامت روان

شعور!!؟؟  

قطعا هرکسی اختیار خودش و محتوا تاپیکش داره 

بنطرم درک نکردن این وربطش به امام زمان اوج نداشتن سلامت روحی و روانیه،  (از نظر کسی ک حزو کادر درمان با بیماران اعصابو روانع) 

با شناختی که از خودم دارم شاید درس میخوندم و جایگاه خوبی هم داشتم اما خلا محبت و خانواده چیزی نیست ک ...

مگه پدرومادرتون نبودن /؟اینطوری باشه دخترامونو همون از نطفه شوهر بدیم دیگه تا احساس خلا نکنن 

مخالفم صد درصد خانواده ای که دختر دار میشه باید اونقدری به دخترش محبت کنه که سیر اب بشه 

اینم ی مسئلس دیگه 

ولی اینکه شما در 14 سالگی نیاز به همسر داشتی این دیگه یکم عجیبه دخترا توی این سن باید نیازهای دیگه ای داشته باشن تا شوهر شما به قول همسرتون عجیبید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عذر میخوام خودتونو محک زدید 400 شدید بعد یکبار دیگه که مصمم خوندید 600 من انتظار داشتم بگید زیر صد&n ...

دفعه دوم که کنکور دادم دوتا بچه داشتم مهم این بود رشته ای که میخواستم قبول بشم رتبه خیلی برام مطرح نبود بعدم یه سوال؟ بنیاد نخبگان چه فایده ای برای من داشت؟ جز یه اسم؟ من نمی‌خوام فقط اسم و رسم داشته باشم میخوام پیش خودم سربلند باشم هدف من با هدف دیگران که یکی نیست

اوووف چقدر بحث میکنید دوستان بیخیال شما هرکسی ی نظری دارل و ی روشی از نظرش درسته،  چون شرایط محیط زندگی افکار و عقاید ادما باهم فرق داره انقدر زوری عقایدتون تو حلق هم دیگ نکنید، 

من برفتم خستم شد از این تاپیک🖐🏻

مگه پدرومادرتون نبودن /؟اینطوری باشه دخترامونو همون از نطفه شوهر بدیم دیگه تا احساس خلا نکنن  ...

ازدواج من داستان داره ولی خب قسمت شد و الان هم خیلی راضیم از این قسمت مقاومتی ندارم بکنم حالا شما اسمشو میذارین نیاز فرقی نمیکنه 

دفعه دوم که کنکور دادم دوتا بچه داشتم مهم این بود رشته ای که میخواستم قبول بشم رتبه خیلی برام مطرح ن ...

نخبه ی مملکت بودین و توی تصمیمات مهم ازتون استفاده میشد و الان چندتا کتاب نوشته بودین و هزاران هزار عنوان و جایگاه دیگه مهم نبود /؟سربلند نبودید /؟یکم حرفاتون ب تحصیلکرده ها نمیخوره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نخبه ی مملکت بودین و توی تصمیمات مهم ازتون استفاده میشد و الان چندتا کتاب نوشته بودین و هزاران هزار ...

تو این کشور هیچ وقت از خانما استفاده نمیشه چون مرد سالاری،  خانه از پابه ویران است