من مثال عینی مثل خودم رو گفتم که الان مشابهش اطرافم زیادن و بعد ازدواج هم دارن پرسرعت به رشد و پیشرف ...
زوده گلم خیلی هم زود کودک همسری که نیستش که
زندگی بچه بازی نیستش که ... هرچیزی زمانی داره شما از کجا میدونی با این هوش و استعدادی که داشتی اگر زود ازدواج نمیکردی الان جایگاه بالاتری نداشتی نمیدونی که ...میدونی ...
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
چهارصد شدید و نتونستید بچه مانعتون شده پس انقدر مخالفت نکنید نگید ازدواج جلودار نیست
من وقتی تصمیم به بچه دار شدن گرفتم اولویتم درس نبود کنکور دادم که خودمو محک بزنم اما بچه مانع من نشد که مهارت یاد بگیرم اگه اون موقع میرفتم الان درسم تموم شده بود و داشتم مهارت اون موقع رو الان یاد میگرفتم زیاد برام فرقی نکرد چون چیزی رو از دست ندادم ولی الان که درس میخونم وقتهای خالیمو با کارهای هنریم پر میکنم در ضمن دوره هم برگزار میکنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
صد در صد موافقم ولی برای هیچ انسانی زیر ۲۰ یا حداقل زیر ۱۸ نیست
چی بگم من خیلیییی کم دیدم تو اطرافیانم دختر سن زیر 18 ازدواج کنه فقط یکی میشناسم ک زن ی دندون پزشک شد و خیلیییی خوشبختن در حدی ک میشه گفت هرکسی غبطشو میخوره. حالا دختره اصلا دانشگاهم نرفته
من وقتی تصمیم به بچه دار شدن گرفتم اولویتم درس نبود کنکور دادم که خودمو محک بزنم اما بچه مانع من نشد ...
چه رشته ای میخونید ببخشید خیلی کنجکاو شدم چون رتبتون که عالی بوده
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
من وقتی تصمیم به بچه دار شدن گرفتم اولویتم درس نبود کنکور دادم که خودمو محک بزنم اما بچه مانع من نشد ...
عذر میخوام خودتونو محک زدید 400 شدید بعد یکبار دیگه که مصمم خوندید 600 من انتظار داشتم بگید زیر صد
به نظرم اگر اون زمان ازدواج نمیکردید الان جزو بنیاد نخبگان بودید
عزیزم خداروشکر که خوشبخت شدی ❤️ولی حداقل اجازه نده دخترت تا قبل ۲۲ ازدواج کنه لطفا
اتفاقا با توکل به خدا دخترم رو جوری تربیت میکنم که تک بعدی نباشه بتونه از پس زندگیش بربیاد مسئولیت ازدواج براش غول نباشه که ازش فراری بشه تنها هنرش درس خوندن نباشه بتونه هم جسمش رو رشد بده هم روحش رو هم مهارت داشته باشه گلیمشو از آب بکشه همین الان هم پنج سالشه اما از خیلی همسنهاش مستقل تره وقتی بچه رو قوی بار بیاری ازدواج توی سن کم هم نمیتونه از پا درش بیاره و بهش انگیزه رشد میده چون دیگه خودش تنها نیست که رشد میکنه بلکه یه خونواده رو رشد میده
یه چیز جالبی که من تو این سایت دیدم میدونید چیه؟ خانومه تاپیک گذاشته لطفا اقایون وارد نشن. بعد میری تاپیکش نوشته برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین😅 یا نمیدونه صلوات چیه یا امام زمان کیه. اون که ظهور کنه اول که میزنه کمر خودت
زوده گلم خیلی هم زود کودک همسری که نیستش که زندگی بچه بازی نیستش که ... هرچیزی زمانی داره شما ...
با شناختی که از خودم دارم شاید درس میخوندم و جایگاه خوبی هم داشتم اما خلا محبت و خانواده چیزی نیست که به راحتی بشه پرش کرد البته که من از اول هدفم کار کردن نبود هدفم این بود که تو جامعه تأثیر داشته باشم به قول همسرم کاری کنم که بخوان ترورم کنن😅
عذر میخوام خودتونو محک زدید 400 شدید بعد یکبار دیگه که مصمم خوندید 600 من انتظار داشتم بگید زیر صد&n ...
دقیقا استعداد فوق العاده ای دارن من تایم کنکورم شاید بالای ۱۲ ۱۳ میخوندم که این رتبه رو بیارم فرزانگان ۱ شهرمون هم بودم واسه محک زدن ۴۰۰ شدن خیلییی فوق العادست