2821
2789
عذر میخوام میپرسم یعنی در دورانی که کنکور داشتید ازدواج کردید /؟

دوبار کنکور دادم دفعه اول بچه اولم سه ماهه بود رتبم چهارصد شد اما واقعا دیدم بچمو نمیتونم تنها بذارم پس رفتم و کلی مهارت یاد گرفتم که الان دائم به کارم میاد یکیش خیاطی حرفه ای هست که سفارش قبول نمیکنم چون وقتشو ندارم دفعه دوم رتبم ششصد شد و الان دانشجو ام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مجردم نه همسری دارم براش وقت بزارم نه بچه ای روتین زندگیم صبح تا ظهر به دانشگاه هست عصر ها باشگاه ...

چی میخوای دیگه از زندگی. قسم میخورم همه اونایی که اینجا ادا در میاوردن حسرت یدونه از کارهای شما رو دارن

https://www.cruse.org.uk/
یه کوچولو بگم بهت من چهارده سالم بود ازدواج کردم قبل ازدواجم کار خاصی نکرده بودم بعدش اتفاقا خیلی به ...

شما اینطور بودی 

خدارو صدهزار مرتبه شکر به خاطر همسر اگاهی که داری 

اما بیا قبول کنیم همه مثل شوهر شما انسان و بادرک و فهم وشعور نیستند 

جامعه جامعه ی خرابی شده و دیگه نمیشه اعتماد کرد شما ده سال پیش ازدواج کردی که اینارو میگی 

پسرها و مردهای الان با ده سال پیش خیلی فرق کردن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چی میخوای دیگه از زندگی. قسم میخورم همه اونایی که اینجا ادا در میاوردن حسرت یدونه از کارهای شما رو د ...

میدونی بیشتر برای این من بحث کرذم که اگر دختر ۱۴  ۱۵ ساله ای تو تاپیک هست گول نخوره و بره دنبال شوهر درسشو بخونه و گرنه بقیشون که ازدواج کردن بحثی نداره ….

She is working on a bio...

دوبار کنکور دادم دفعه اول بچه اولم سه ماهه بود رتبم چهارصد شد اما واقعا دیدم بچمو نمیتونم تنها بذارم ...

چهارصد شدید و نتونستید بچه مانعتون شده پس انقدر مخالفت نکنید نگید ازدواج جلودار نیست 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نه اگه با یک آدم خیلی خوب باشی و ازدواج کنی خیلی بهتره که با آدم های مختلفی باشی

سن ۲۱-۲۲ هم خوبه زود نیست خیلیم

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍
شما اینطور بودی  خدارو صدهزار مرتبه شکر به خاطر همسر اگاهی که داری  اما بیا قبول کنیم هم ...

من مثال عینی مثل خودم رو گفتم که الان مشابهش اطرافم زیادن و بعد ازدواج هم دارن پرسرعت به رشد و پیشرفتشون ادامه میدن از اول هم گفتم مسأله اینه کنار آدم درست باشی اون موقع سن زیاد ملاک نیست من نمیگم چهارده سالگی مثل من اما خب هیجده سالگی هم زود نیست

نه اگه با یک آدم خیلی خوب باشی و ازدواج کنی خیلی بهتره که با آدم های مختلفی باشی سن ۲۱-۲۲ هم خوبه ز ...

دقیقا کاش بعضیا فقط تو ذهنشون سن نبود،  طرفشونم مهم بود. الزاما اونی ک 30 سالگی ازدواج میکنه خوشبخت نمیشه و اونی ک 20 سالگی بدبخت. و بلعکسش

من مثال عینی مثل خودم رو گفتم که الان مشابهش اطرافم زیادن و بعد ازدواج هم دارن پرسرعت به رشد و پیشرف ...

عزیزم خداروشکر که خوشبخت شدی ❤️ولی حداقل اجازه نده دخترت تا قبل ۲۲ ازدواج کنه لطفا 

She is working on a bio...