2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چمیدونم والا هر کسی حرف خودشو گوش میده یکی با ازدواج شاده یکی با درس خوندن 

همه قرار نیست درس بخونن که 

بالاخره درهرکسی خداوند یک توانمدی گذاشته دیگه 

دختری که این تواناییهاشو در زمان مجردی نتونه رشد بده مطمئن باش با ازدواج کردن نمیتونه هرگز 

اون زمانی که دختر یک خانواده بود و مسئولیتی نداشت نتونسته کاری کنه الان که متاهله با دو بچه میتونه ؟؟اول ظرفیتمونو بالا ببریم ببینیم با خودمون چند چندیم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من فعلا باردارم شاغل نیستم کلاس های مهارت میرم دانشجو هم هستم

عذر میخوام میپرسم یعنی در دورانی که کنکور داشتید ازدواج کردید /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

آها یعنی هرکس حق داره فقط تشویق کنه . پس شما چرا منو ریپ میزنی؟؟ از من چیزی می خوای که در خودت نیست ...

گلم مخالفی هم میتونی نظرتو بگی محترمانه مثل بقیه که دارن نظر مخالفشونو میگن چه اشکالی داره 

ولی توهین کردن صد در صد اشکال داره اصلا خلاف قوانین سایته استارتر میتونه نی نی یار تگ‌کنه درخواست کنه لغو کاربری شین 

She is working on a bio...

حق با شماست 🌹 شرایط هرکس قطعا روی انتخاب های زندگیش موثره و انتخاب یه همراه خوب از مهمترین تصمیما ...

ممنونم از درک و منطق بالاتون   

ممنونم از درک و منطق بالاتون    

عزیزی❤✨

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
گلم مخالفی هم میتونی نظرتو بگی محترمانه مثل بقیه که دارن نظر مخالفشونو میگن چه اشکالی داره  ول ...

عزیزم شما حتما موافقید با ایشون که نظرات بدش رو نمیبینید . وقتی میگه تو این سایت فقط سه درصد شعور دارن من نمی تونم بهش بگم محترم . حالا از نظر شما محترمه من حرفی ندارم. ترک کردن مهمونی ساعت ۷🙁 چی بگم دیگه ....

روتین زندگی یه زن متاهل و بچهدار خیلییی متفاوته بایذ برای همسرش وقت بزاره برای بچش وقت بزاره برای خونه و زندگیش وقت بزاره 

منه مجرد برای چی باید وقت بزارم از بالایی ها فقط کار خونه خودم هست 

عزیزم شما حتما موافقید با ایشون که نظرات بدش رو نمیبینید . وقتی میگه تو این سایت فقط سه درصد شعور دا ...

اره باهاشون موافقم و هم نظرم ولی مطمئن باش اگر ایشون به شما توهین کرده بود قطعا نی نی یار ‌ تگ‌میکردم و بهش میگفتم چرا بهت توهین کرده

همه قرار نیست درس بخونن که  بالاخره درهرکسی خداوند یک توانمدی گذاشته دیگه  دختری که این ...

یه کوچولو بگم بهت من چهارده سالم بود ازدواج کردم قبل ازدواجم کار خاصی نکرده بودم بعدش اتفاقا خیلی بهتر بود چون یه مشوق و همراه داشتم زبانم خیلی خوب شد خیاطی یاد گرفتم کلی کلاسهای توسعه فردی شرکت میکنم الان هم بیست و پنج سالمه و دانشجو هستم احساس میکنم اگه تا الان مجرد بودم نهایتش درس خونده بودم ولی از اینهمه انگیزه برای پیشرفت و شخص مفیدی بودن محروم بودم نمیشه نسخه پیچید