2821
2789
اها ما که درس میخونیم کار می‌کنیم مستقل میشیم برای خودمون خونه و‌ماشین میخریم مسافرت میریم تفریح می‌ ...

ازدواج کردن و بقیه کارایی ک گفتید مختل هم نیستن. ی شریک بادرک و پابه اتفاقا برای پیشرفتتون خیلیم کمک میکنه. 

ادم تک بعدی خوب نیس 

ن اونی ک فقط شوهر کرده و ن اونی ک فقط رفته کار

بستگی داره همه چیز بستگی داره کامنتای بالاییم رو بخونی حق رو ب من میدی  از طرفی هم بله درست می ...

حق با شماست 🌹

شرایط هرکس قطعا روی انتخاب های زندگیش موثره

و انتخاب یه همراه خوب از مهمترین تصمیمات زندگی هر فردیه... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توهینی نکرد که شما توهین کردی بهش 

توهین مگه فقط فحشه؟؟ چرا باید راجب سن ازدواج دیگران نظر بده؟؟هرکسی تمایلش رو داره ازدواج میکنه شرایطش پیش بیاد . خوشبختی فقط در ازدواج نیست اما در مجرد موندن در سن بالا هم نیست. خوشبختی در تفکر آدمه 

همین نگاه جنسیتی خودش آسیب زاست درسته دختر از لحاظ عاطفی وابسته تره و به محبت بیشتری نیاز داره ولی ...

من گفتم فرق میزارم؟

مطمئن باش پسرمم هر چی بخاد میگیرم 

دلم نمیاد فرق بزارم

ولی بیشتر ب پسر سخت میگیرم چون اون قراره در اینده شوهر و پدر بشه مسئولیتاش بیشترع و توی این جامعه باید نون اور خوبی باشه برای خانوادش 

به دخترمم خانم بودن یاد میدم غذا پختن اداره زندگی مهمونداری 

خانم بودن با کمالات بودن 

نه ی دختر لوس که ی استکانم بلد نیس بشوزه 

فقط حرفم این بود ب پسرمم اجازه نمیدم دخترمو بزنه عادت کنه رو زن جماعت دست بلند کنه 

باید بفهمه ک در هچ شرایطی حتی وقتی زنش ب من که مادرشم فوش داد نباید زنشو بزنه با ارامش باهاش برخورد کنه یا از خونه بیاد بیرون وقتی اعصاب دوتاشون اروم شد بره پیش زنش

الان خانم نباید ازدواج کنه؟

من میگم ازدواج نکنید /؟؟؟؟ 

من میگم دختری که کنکور داره بشینه درسشو بخونه سر نچرخونه برای شوهر پیدا کردن 

دختری که هنوز گلی به سر خودش نزده بشینه فکر کنه ببینه چی کار میتونه بای خودش انجام بده حالا درسش خوب نیست هنری یاد بگیره هنرش خوب نیست ورزشی یاد بگیره یه کاری انجام بده که فردایی اگر ازدواج ناموفقی داشت دست از پا دراز تر برنگرده خونه ی پدرش حداقلش بتونه خرج خودشو دربیاره 

هیچچچچ دختری به امید طلاق ازدواج نمیکنه اما اتفاقه ممکنه برای هرکسی رخ بده 

تا وقتی از پس خودتون برنیومدید از پس یک زندگی هم نمیتونید بربیاید اینو مطمئن باشید

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من گفتم فرق میزارم؟ مطمئن باش پسرمم هر چی بخاد میگیرم  دلم نمیاد فرق بزارم ولی بیشتر ب پسر س ...

موفق باشید عزیزم 🌹

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
توهین مگه فقط فحشه؟؟ چرا باید راجب سن ازدواج دیگران نظر بده؟؟هرکسی تمایلش رو داره ازدواج میکنه شرایط ...

عزیزم هر کسی یه نظری داره نظرش به کسی آسیب نرسونده مخالفی باهاش ؟ همکلام نشو باهاش از تاپیکش برو بیرون نه وایسا به کسی که بهت توهین نکرده و‌ داره تو تاپیکش مودبانه حرف میزنه توهین کن !

She is working on a bio...

من میگم ازدواج نکنید /؟؟؟؟  من میگم دختری که کنکور داره بشینه درسشو بخونه سر نچرخونه برای شوهر ...

چمیدونم والا هر کسی حرف خودشو گوش میده یکی با ازدواج شاده یکی با درس خوندن 

دقیقا واسه همینه که میگم کسی که مجرده نمیتونه درک صحیحی از ازدواج داشته باشه شما این حرفا رو به هر م ...

توی جامعه بیشتر خانومهای موفق مجرد نیستن اما در زمان مجرد بودنشون 90درصدشون به اون جایگاه رسیدن حالا بعدش ازدواج کردن شدن یک زن متاهل و شاغل 

شما شغلتون چیه /؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

موفق باشید عزیزم 🌹

فدات بشم عزیزم 😂خداکنه بتونم ی خانم خوب و ی مرد واقعی تحویل جامعه بدم 

😂😂تا عروسام دامادام راصی باشن ازم 

😂😂ب یدونه ام راصی نیسم خخ شوخی میکنم هر چی خواست خدا باشع

عزیزم هر کسی یه نظری داره نظرش به کسی آسیب نرسونده مخالفی باهاش ؟ همکلام نشو باهاش از تاپیکش برو بیر ...

آها یعنی هرکس حق داره فقط تشویق کنه . پس شما چرا منو ریپ میزنی؟؟ از من چیزی می خوای که در خودت نیست . شعار ممنوع . اگه آزادی هست پس تو مزاحم آزادی من نشو

دقیقا واسه همینه که میگم کسی که مجرده نمیتونه درک صحیحی از ازدواج داشته باشه شما این حرفا رو به هر م ...

عزیزم هیچکس تو این تاپیک نگفت تاهل= شکست بلکه ما گفتیم ازدواج بچه دار شدن و … اتفاقا میتونه عالی باشه ولی توی زمان خودش!!!!!!!!

She is working on a bio...