2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 90درصد مانعه مانع بزرگی هم هست اون هم بیشتر برای خانومها  خانومه که باید به خونه برسه که م ...

دقیقا واسه همینه که میگم کسی که مجرده نمیتونه درک صحیحی از ازدواج داشته باشه شما این حرفا رو به هر متاهلی بزنی صحه نمیگذاره در ضمن یعنی الان تو جامعه خانمهای موفق بیشترشون مجردن؟ یا همه مجردها موفق هستن؟ متاهلی می‌تونه همسو با موفقیت اتفاق بیفته

قطعا درسته هیچ زنی نباید با اعتماد صد درصدی بره جلو هر زنی ممکنه به عنوان یک زن هدفمند و قدرتمند ت ...

بستگی داره همه چیز بستگی داره کامنتای بالاییم رو بخونی حق رو ب من میدی 

از طرفی هم بله درست میگید خیلی ها ممکنه از نظر خانواده تک فرزتد بودن طی کردن یک مسیر براشون کمی دشوار باشه و نیاز به همراه داشته باشن اما همراه ممکنه بدتر تنهاترشون کنه 

از اینده کسی خبری نداره پس تا زمانی که اقای خودمونیم خانوم خودمون  بهتره که خودمونو جمع و جور کنیم که بعد ها از طرف مقابلمون توقعشو نداشته باشیم نمیتونم تیری رو در تاریکی رها کنیم اون تیر ممکنه هرگز به مقصد نرسه اون وقته که کاری که خودمون میتونستیم انجام بدیم و به بعد ازدواج موکول کردیم و معلوم نیست اینده ی اون ازدواج چی بشه 

صحبت من اینه ما کار خومونو رویاهای خودمونو تا جایی که میتونیم خودمون محقق کنیم این طوری هم کیس های مناسب تری برای ازدواج هست هم نسبت به اینده کمی مطمئن تریم

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چراا ؟عقده ای میشن؟ ولی اگه پسر کار کردن بلد نباشع خیلی بده بنظرم حدااقل بلد باشه کابینت خونش خراب ...

همین نگاه جنسیتی خودش آسیب زاست

درسته دختر از لحاظ عاطفی وابسته تره و به محبت بیشتری نیاز داره

ولی این اصلا دلیل نمیشه انقدر بین دختر و پسر فرق بذاریم

با این روشی که شما میگی یه دختر لوس و وابسته و یه پسر تخس و عقده‌ای تحویل جامعه میدی!! 

اگه متاهلی و بچه داری یا قصد بچه دار شدن داری، حتما با مساور صحبت کن... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
دقیقا واسه همینه که میگم کسی که مجرده نمیتونه درک صحیحی از ازدواج داشته باشه شما این حرفا رو به هر م ...

خیلیا با کمک همسرشون پیشرفت میکنن والا

من دیدم ادمیو بعد ازدواج موفق شده مدیر ما میگفت حامله بودم دانشگاه میرفتم الان هم مدیره هم بچش دانشجوعه 

اها ما که درس میخونیم کار می‌کنیم مستقل میشیم برای خودمون خونه و‌ماشین میخریم مسافرت میریم تفریح می‌ ...

ای مامان من بعدش گفتم منظورم جوونای بی بند و بارن جوونای پاک و هدفمند رو چشمام جا دارن مجرد و متاهل هم نداره

مایه دار؟؟ پسری ک مایه دار باشه و اهل تلاش الان از خستگی خابش برده،  احتمالا مخلص جیب پدره🤪

نمیدونم چی مصرف میکنه اینقدر توهم میزنه .بیچاره آرزوهاش رو تو واقعیت میبینه که ادعای تو خالی هم داره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

اول نه اخر اون مسئولیت رو دوشته مگ وقتی ۳۰ سالت شد ازدواج کنی مادر بشی مسئولیت نداری؟ اتفاقا ازدواج ...

مشکل اینجاست که زود زاییدن رو جلو بودن تو زندگی نمیدونیم جلو بودن تو زندگی برای من جور دیگه ای تعریف شده 

She is working on a bio...