2821
2789
وقتی خواستگار نیست.  خود من تا حالا خواستگار نداشتم. 25 سالمه.

بله خب اونم شده یکی از معضلات بزرگ این مملکت باید خودت تلاش کنی ک دیده بشی ی کم تلاش کن منم خاستگار نداشتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوال من اینه مگه ازدواج با تحصیل و شغل در تناقضه؟ این باور از پایه غلطه که ازدواج مانع رشد هست

بله 90درصد مانعه مانع بزرگی هم هست اون هم بیشتر برای خانومها 

خانومه که باید به خونه برسه که مرتب باشه 

خانومه که باید باردار بشه 

باید پخت وپز کنه 

باید بیشتر از کسی مراقب فرزنداش باشه 

مادر بودن و زن بودن خیلی سخته 

حالا برای مردها خیلی راحت تره پیشرفت بعد از ازدواج 

چون خونه و زن و زندگی خودشونو دارن 

سرکارشونم با خیال راحت میرن چون میدونن یکی خونه هست که حواسش هست 

اما یک زن در ازدواج شریط سخت تری داره و مسئولیتهای سنگین تر 

بلند کردن یک وزنه ی 5 کیلویی کار سختی نیست اما بلند کردن وزنه ی 20 کیلویی دیگه کار هرکسی نیست مخصوصا که زن باشی

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اونایی که خاستگار ندارن دارن دنبال یه سرگرمی میگردن بچه ها شما به دل نگیرین

استارتر مرد هست. 

من خواستگار ندارم. ولی این که شما میگید نیستم. خیلی از دخترهای مجرد دیگه هم خواستگار ندارند ولی این جور که شما میگید نیستند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

و منی ک ۲۲ سالمه پنج ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم

به من بگن یه زنی که ۵ سال ازدواج کرده ۲ تا بچه داره یه زن ۳۷ ساله میاد تو ذهنم 

تقریبا همسن و سالیم با این تفاوت که من حتی بچه بغل کردنم بلد نیستم 

She is working on a bio...

چرااا؟میسوزه عزیزم؟تربیت فرزند از نظر شما چجوریه؟ من از بچه های لوس خوشم نمیاد دوست ندارم ب بچم افر ...

گلم شما حتمااااا با به مشاور صحبت کنید... 

مسائلی که بیان کردید باعث آسیب دیدن فرزندانتون میشه🌹

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
بله خب اونم شده یکی از معضلات بزرگ این مملکت باید خودت تلاش کنی ک دیده بشی ی کم تلاش کن منم خاستگار ...

چی کار کنم؟ 

کلی پارک و خرید و بازار و حرم و... رفتم خواستگار پیدا نشد برام. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ببین من اصلأ کاری ب طرفم ندارم این ک میل جنسیم ضعیف شده این ک موهام همش ریخته این ک دیگه مادرم نیست ...

شما میگی 27 سالته درسته 

ولی طوری صحبت میکنی انگار 45 سالته 

اینا به خاطر این نیست که دیر ازدواج کردی به خاطر اینه که ازدواج خوبی نداشتی 

شما هفتاد سالتم بشه با ادم مناسب و اصیل ازدواج کرده عمرا یک درصد احساس پیری کنی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

این که آدم جوونیشو بی هدف و به گناه بگذرونه افتخاره؟

اها ما که درس میخونیم کار می‌کنیم مستقل میشیم برای خودمون خونه و‌ماشین میخریم مسافرت میریم تفریح می‌کنیم با دوست و خانواده  بی هدف و‌ گناهکاریم دختری که از ۱۵ سالگی تو فکره شوهره هدفمند ؟ چجوری استدلال کردی به این نتیجه رسیدی ؟

She is working on a bio...

۳۰ دلار برای هر کامنت 😉

۵۰ دلار برا لالمونیت🤑

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

گلم شما حتمااااا با به مشاور صحبت کنید...  مسائلی که بیان کردید باعث آسیب دیدن فرزندانتون میشه ...

چراا ؟عقده ای میشن؟

ولی اگه پسر کار کردن بلد نباشع خیلی بده بنظرم حدااقل بلد باشه کابینت خونش خراب شد درستش کنه 

یا ی لامپو ببنده بچه ننه نباشع ب من زیاد وابسته نباشه 

دلو جرعت داشته باشه 

خو دوست دارم پسرم مرد بار بیاد دست خودم نیس البته شاید اگه مهر مادری به دلم نشست انقدر ظالمانه رفتار نکنم با پسرم 

نمیدونمم والا ولی حتما برای تربیتش کتاب میخونم 

😂😂😂بنده خدا پسرمو ازار روحی روانی میشه 

ولی خدایی این مردایی که الان زنشونو اذیت میکنن از بچگیی اینجور بار اومدن 

باید مردارو مرد بار اورد تا بتونن خرج ی خونوادرو بدن