2821
2789
چه اشکالی داره که یه خانم برای پیشرفتاش همراه و همسر داشته باشه .اگه انتخابت درست باشه با عشق و علاق ...

برگرفته از کتاب فیل ها پرواز میکنند ...

بشین تا همچین کیسی بیاد 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی نگفته در سن 40سالگی ازدواج کنید صحبت سر ازدواج بی موقعس ازدواج زودرس  ازدواجی که دخترخانوم ...

عزیزم الان من ۲۷سالم هست شوهر ۳۲ والا شوهرم ی بچه ننه ب تمام معناس همیشه ام سر خانوادهامون داستان داشتیم ازدواج و بلوغ فکری سن نداره ولی از لحاظ بیولوژی بالای ۲۳برای خانم ها ازدواج خوب نیست همونجوری ک از لحاظ بیولوژی مثلأ ی دختر ده ساله نمیتونه ازدواج کنه ما خانما چون باید زایمان کنیم باید حتمأ این مسئله رو در نظر داشته باشیم

کسی نگفته در سن 40سالگی ازدواج کنید صحبت سر ازدواج بی موقعس ازدواج زودرس  ازدواجی که دخترخانوم ...

احسنت خداوند توانایی هر کسو رو پیشونیس نوشته ی دختر ۱۵ سالگی ازدواج میکنه مطمئن باش خداتوانایی در اون دیده که همچین چیزی نوشته تو سرنوشتش

ی نفرم تو ۲۰ سالگی ازدواج میکنع

من ی هم کلاسی داشتم ۱۴ ازدواج کرد الان دوتا یا ۳ تا پسر داره فرض کن وقتی بزرگ بشن ازدواج کنن این هم کلاسیه من چقدر جوونه 

شما برو ۱۵ سالگی عروسی کن. من زمان درستش و گفتم . بلوغ رسیدن به رابطه

اتفاقا شما باید دیر ازدواج کنی چون هدفت از ازدواج کردن فقط بعد غریزیشه نه تکامل برای زندگی کردن پس معلومه که هنوز به بلوغ فکری نرسیدی حتی اگه ۵۰ سالتم باشه هنوز بچه ایی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

همسر خوب هم هست اما قبول کنیم که کم شده خیلییی و با این شرایط نمیشه صفر تا صد و سپرد دست کسی ازدواج ...

ازدواج باید آگاهانه باشه حالا دختر هجده ساله هم ممکنه به این آگاهی رسیده باشه مطلقا نمیشه گفت نرسیده یا طرفش خوب نیست قبول ندارم که ازدواج هندونه در بسته س پس مشاوره و رفت و آمد برای چیه؟

اتفاقا شما باید دیر ازدواج کنی چون هدفت از ازدواج کردن فقط بعد غریزیشه نه تکامل برای زندگی کردن

اگه برای غریزه بود ۱۹ سالگی عروسی میکردم . نه برای تکامل

https://www.cruse.org.uk/
عزیزم الان من ۲۷سالم هست شوهر ۳۲ والا شوهرم ی بچه ننه ب تمام معناس همیشه ام سر خانوادهامون داستان دا ...

شما باید قبل از ازدواج طرفتون رو میشناختید 

سن یک عدد نیست هرچی بالاتر بره فرد پخته تر میشه منو شما کارها و حرف هایی رو توی 18 سالگی میزدیم رو الان بهشون نمیخندیم ؟؟

اما خب بعضی ها هم کلا مدلشون فرق داره هیچ وقت بزرگ نمیشن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد