2821
2789
من که بقیه رو کاری ندارم ولی بشخصه ۹۰ درصدتونو میخرم با یه انعام زیر بشقاب

حرفتون زشته 

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
حتما شما مردی؟ اونی که من دیدم الان از سرکار برمیگرده و صبح زود میره سرکار مرد یه همچین افرادی هستن ...

من کارامو کردم. شاید کارمم این باشه امضامو نگا

https://www.cruse.org.uk/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا باید تموم ازدواجا به طلاق ختم بشه؟ چرا فک میکنی مجرد بودن بهتره چرا درک نمیکنی ارزوی هر پدرو م ...

افرین ب این فهم و شعورت الان من ۲۷سالمه ازدواج کردم میل جنسیم ک صفر ذوق و شوم اصلأ ندارم درسمم خوندم ب جایی نرسیدم اگه زودتر ازدواج میکردم تازه خوشبخت ترم میشدم چون مامانم بود پشت و پناه داشتم

چرا باید تموم ازدواجا به طلاق ختم بشه؟ چرا فک میکنی مجرد بودن بهتره چرا درک نمیکنی ارزوی هر پدرو م ...

کسی نگفته در سن 40سالگی ازدواج کنید صحبت سر ازدواج بی موقعس ازدواج زودرس 

ازدواجی که دخترخانوم هنوز چیزی از زندگی نمیدونه وارد یک زندگیه دیگه میشه 

ازدواجی که یک پسر هنوز وابسته به خانواده شه 

اینا شاید با شور و شوق خانومم خوشکل شدی شروع کنن اما نهایتش با مادرت اینو گفت برادرت اینطور کرد گند ماجرا درمیاد میدونی چرا ؟؟چون هیچ کدوم به بلوغ فکری نرسیدن و قدرت کنترل مسائلو ندارن حالا اینایی که هنوز خودشون بچه هستن یه فرزند هم ب دنیا میارن که از تربیت درست بهره ای نبرده چون پدرو ماردش هنوز خودشون تکامل نیافتن نمونه ی این بچه هارو خیلی میبینیم توی جامعه مون

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ازدواج داریم تا ازدواج

بعضیا تا قبل ازدواجشون انگار وجود نداشتن

بعد اینک ازدواج میکنن بهترین کافه رستورانا میرن بهترین مسافراتارو تجربه میکنن

بهترین کادوهارو میگیرن

خیلی بهشون خوش میگزره خشگل تر میشن 

ازدواج خوب مهم نیست تو چه سنی باشه ۲۱ یا ۳۱ 

مهم بخت و اقبالته ک با کی ازدواج کنی

من وقتی کنکوری بودم همکلاسیم باردار بود میومد تو نمازخونه میخابید😂 گفتی دوستت یاد این خاطره افتادم ...

ادم باید با ترساش روبه رو بشع چشم رو هم میزاری میبینی سنت گذشتهه الان پشیمون نیسی مطمئن باش ۳۰ سالت شد ۴۰ سالت شد میشی

چون خانم خونه بودن فرق دارع با دختر خونه بودن درسته دختریو پادشاه خونه ولی اونجاام خانم خونه ی خودتی 

اصلا ترس نداره از چی میترسی بچه خودش بزرگ میشه ۱ سال سختی داره 

شوهرتم کمکت میکنه اگرم نکرد کاری نداره که کار خونه غذا پختن تازه لذت بخشم هس کار کردن 

هچیش سخت نیس عزیزم هچیش باور کنن اصلا خودتو نترسون بزار پدرمادرتم ب ارزوشون برسن عروسیه تورو ببینن عزیزم هچ پدر مادری نمیخاد دخترش یا پسرش ازدواج نکنن 

کلا شرایط یک دختر مجرد با یک خانوم متاهل یکسان نیست  یک دختر مجرد قرار نیست یک خونه رو مرتب کن ...

چه اشکالی داره که یه خانم برای پیشرفتاش همراه و همسر داشته باشه .اگه انتخابت درست باشه با عشق و علاقه خونه مرتب میکنی غذا میپزی و بارداری رو هم تجربه میکنی در کنارش به درس و پیشرفت در زمینه علایقتم تلاش میکنی چون یه کمک خوب تو زندگی داری که همه جوره هوات رو داره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خب ولی به نظرت من الان از پیشرفتم موندم؟ این نگاه غلطه یعنی من الان دارم سه نفرو تر و خشک میکنم؟ همس ...

همسر خوب هم هست اما قبول کنیم که کم شده خیلییی و با این شرایط نمیشه صفر تا صد و سپرد دست کسی ازدواج هندونه ی سربستس ممکنه خوب باشه ممکنه بد اما چیزی که مهمه اینه که یک خانوم قبل از ازدواجش خودشو اماده کرده برای هرچیزی خیلی از چیزها بعد از ازدواج عوض میشه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد