2821
2789
اونا از لحاظ عقلی بچه ان  خو گیم نت بازی کن که چی ؟ با دوستات برو کافه  تا کی ؟دوستات مج ...

ادم همیشه نباید تو زندگیش عقلش بزرگ باشه

دوس داره بازی کنه علاقه داره ازاین کار لذت میبره

وقتی دوتا ادم ازدواج میکنن بااین وضع مملکت ما

مرد از صبح تا شب ، شب تا صبح فکر هزارجور پول و قسط

زن بشور بساب بچه

اخرشب ، روزای تعطیل فقط بتونن استراحت کنن

فکرمیکنم شما زیادی فانتزی فکر میکنی

اره با شوهر خوبه ولی نه شوهر خسته و پرمشغله و دغدغه

بچه بره مدرسه ، ببر بیار تکلیف امتحان درس کارکن

مادر پدر من ک اینجورن

انقدر درگیر منو خواهرمن ک هزاربار از علایق خودشون گذشتن یخاطر من

من ک حاضر نیستم بخاطر متاهلی از علایق و راحتیم بگذرم

واقعیت اینه مجردی هزاربار بهتر از متاهلیه

ادم گوشش دنجه 

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
تهش طلاق با ۴ تا بچه

چرا باید تموم ازدواجا به طلاق ختم بشه؟

چرا فک میکنی مجرد بودن بهتره

چرا درک نمیکنی ارزوی هر پدرو مادری عروسیه بچه هاشونه

چرا اینو نمیفهمی زن پیر میشه همیشه جوون نیس همیشه انرژی نداره 

همیشه پدرو مادر برادرو خواهر نیسن پشتت 

ادم تو زندگی بایدد ی لنگه داشته باشع مثل جوراب مثل کفش که جفتن باید اونم جفت باشع 

مجردی هم دخترو پسرا هچ کاری نمیکنن الکی خودشونو گول میزنن که عشقو حال تو مجردیه 

ی زن یه خانم نیاز داره هر وقت حاضر میشه بهش بگن چه ناز شدی خانمم 

ی زن ی خانم ابراز علاقه کلامیو دوست داره 

و اینا تو ی سنی براش جذابن تو سن ۴۰ که موهاش کم کم سفید شدن صورتش چروک داره میشه این حرفا براش جذاب نیس 

چرا چون خودش میدونع موهاش داره سفید میشه و صورتش چروک 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من منظورم به آدمهای بی بند و باره که به خاطر اینکه می‌خوان تنوع داشته باشن تو روابطشون زیر بار تعهد ...

فدات شم 🌻💛

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
کیه که بفهمه

کسی بخواد بفهمه تا الان دیگه فهمیده کسی هم که خودشو زده به خواب و فکر میکنه با شوهر کردن قراره کمبود هاش جبران بشه رو هم نمیشه بیدار کرد خودشون ی روزی میفهمن که با ازدواج بی موقع چه ضربه ای زدن 

صحبت با اقایون نیستا ...توی ازدواج در سن پایین خانوم بیشتر اذیت میشه و راهش برای ادامه ی تحصیل تفریح و.... خیلی بسته تر میشه چون مسئولیت هاش و دغدغه های فکریش بیشتر میشه اما یک پسر دیگه خونه ی خودشه زن خودشه سرگارشو میره خوشحالم هست یکیو داره که بی منت خونه زندگیشو جمع کنه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

شما خودت میگی دوتا بچه داری دیگه شرایط زندگیت با منی که خودممو خودم یکسانه ؟؟مادر بودن خیلی سخته شما ...

خب ولی به نظرت من الان از پیشرفتم موندم؟ این نگاه غلطه یعنی من الان دارم سه نفرو تر و خشک میکنم؟ همسر هم خیلی نقش داره این وسط گلی

ادم همیشه نباید تو زندگیش عقلش بزرگ باشه دوس داره بازی کنه علاقه داره ازاین کار لذت میبره وقتی دوت ...

همه ی این سختیا لذت بخشه مطمئن باش اگه ی درصد لذت نداشت مادرو پدرت فرار میکردن

مگه بخاطر گرونی ادم باید ایندشو خراب کنه 

باوش تو ازدواج نکن که گوشت دنج باشه فردا دوستت مادر بشه تو نمیگی وای هم سن منه بچه دارع پس من کی ازدواج کنم کی بچه بیارم؟

نمیدونم هر کی نظر خودشو داره ولی ب نظر من ازدواج خوبه البته با ادمش نه با هر کسی 

اینو ممیگم فک نکنین تو ازدواجم خیلی خوشبخت بودم نه خیلی گریه کردم خیلی دعوا کردم ولی در کنارش خیلیم خوشحالی کردم 

ازدواج خوبه تموم دخترا باید ازدواج کنن البته با ادمش 

انشالله خدا همه ی جوونارو خوشبخت کنه 

چرا باید تموم ازدواجا به طلاق ختم بشه؟ چرا فک میکنی مجرد بودن بهتره چرا درک نمیکنی ارزوی هر پدرو م ...

من نگفتم برو عشقو حال. گفتم پیشرفت کن از همه نظر

https://www.cruse.org.uk/
همه ی این سختیا لذت بخشه مطمئن باش اگه ی درصد لذت نداشت مادرو پدرت فرار میکردن مگه بخاطر گرونی ادم ...

من وقتی کنکوری بودم همکلاسیم باردار بود میومد تو نمازخونه میخابید😂

گفتی دوستت یاد این خاطره افتادم

اکثر دوستام ازدواج کردن

اما من خداوکیلی میترسم

واقعا دست خودم نیست یوقتا کابوس میبینم ک ازدواج کردم بیدار میشم میگم اخیییش خواب بود

الهی که شما همیشه کنار همسرتون خوشبخت باشین عزیزدلم

من نگفتم برو عشقو حال. گفتم پیشرفت کن از همه نظر

برای برای ی عاقا مهمه پیشرفت کردن چون میخاد ی زندکیو بگردونه

باید پیشرفت کنه 

ولی دخترخانم هاام میتونن ازدواج کنن و پیشرفت کنن در کنار همسرشون دلشونم نخاد نمیکنن والا