2777
2789
عنوان

آخ کمرم💔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 19 پست
پس چرا به عموی من چیزی نمیشه یادمه از بچگی همینجوری بیخود سر مرغا رو میکند الآنم ازدواج کرده خوش و خ ...

عه جدا حتما که این دنیا جواب این کارا شو نمیده خدا یوقتایی ذخیره میشه برای اخرتت زیاد خوش خیال نباشید!! من چیزی که دیدم رو گفتم عموی تو هم بوقتش 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشالله واقعا از بچگی خیلی سنگ دل و نامرد بود

چه بد یکی دیگه هم سراغ داشتیم مامانم میگفت پسر عمه ش بود میگفت خیلی پسر ساده و سر به زیری بود میگفت یه روز نمیدونم خدایا برای سرگرمی چرا اینکار و کرد میگفت یه موش و انداخت تو یه سطل فلزی اتیشش زد میگفت موش بدبخت همینجوری تو سطل اتیش گرفته بود میچرخید دور خودش اصلا قلبم به درد میاد همچین چیزهایی رو میشنوم میگفت یکماه بعد تو اردو مدرسه با خواهرش بودن که اتوبوس میفته تو دره هردوشون میمیرن 🥲

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍