2777
2789
عنوان

آخ کمرم💔😭😭😭

1124 بازدید | 19 پست

بچه ها ۳ ۴ روزه اندازه یه نصفه انگشت بالا تر از مقعدم جوری درد میکنه که دیگه انقدر گریه کردم چشام خون شده میخوام بلند شم دست از دیوار میگیرم برعکس میخوام بشینم انقدر گریه میکنم تا بعدش میشینم یکم تورم هم کرده تیر میکشه هیچ وقت اینطوری نشدم چکار کنم؟ بخدا الان میخوام برم یه لیوان آب بیارم دارم به این فکر میکنم چطوری پا شم؟ 

ممکنه بواسیر باشه؟ اینم بگم ۴ شب پیش رابطه داشتم همسرم کمرم رو به طور وحشیانه گرفته بود به پوزیشن داگی رابطه داشتیم خیلی ببخشید بچه ها ...

ولی بخدا دارم میمیرم کاش بمیرم همین الان چکار کنم😭😭😭

دیسک ندارین؟

یا مهره هاتون بر اثر همین فشار مشکل پیدا نکردن؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوی تو که شوهرت اردکای بدبخت و جلو چشمات سلاخی کرد و هیچ کاری نکردی و داشتی ذوق میکردی که بالات هست ببین چه بلایی سرتو و اون شوهرت میاد فقط بشین و ببین ما یکی از همسایه هامون چند سال پیش با چندتا از کبوتر ها همینکار و کرد و تصادف کرد و فلج شد حالا هم نوبت شماست 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
هوی تو که شوهرت اردکای بدبخت و جلو چشمات سلاخی کرد و هیچ کاری نکردی و داشتی ذوق میکردی که بالات هست ...

یک نفر هم تو نی نی سایت داشت تعریف میکرد. می‌گفت یک پسری ۱۲ سالش بود. ۱ گربه رو آتیش زد. چند وقت بعد اومد کپسول رو باز کنه. ریخت رو خودش. آتیش گرف. مرد.  

خدا بد جور رو موجوداتش حساسه. و شدید العقاب 

و اینم بگم. اینا فرقی با داعش ندارن. دو روی یک سکه هستن

‌‌

حالت چطوره؟ شوهرت اومد؟ با اون پدرشوهر روانی تو یه خونه‌نمون. خطرناکه.

راستی اردکارو به حکم شرعی سر برید؟ یعنی حلالن یا حرام‌شدن؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
هوی تو که شوهرت اردکای بدبخت و جلو چشمات سلاخی کرد و هیچ کاری نکردی و داشتی ذوق میکردی که بالات هست ...

ذوق نکرده که. خودشم گریه میکرده و جیغ میزده. حیوون هم عزیزه اما نه به اندازه آدم. خودتو بزار جاش. یه پیر خرفت یک سال به خودتو خانوادت فحش رکیک بده چیکار میکنی؟ انتظار داری شوهرت چیکار کنه؟

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

چرا داری چرتو پرت میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بااین حال هرکی سر یه مرغ و گوسفند می‌بره باید ی عذا بشینه براخانوادش جمع کن این خرافات مسخرتو

یک نفر هم تو نی نی سایت داشت تعریف میکرد. می‌گفت یک پسری ۱۲ سالش بود. ۱ گربه رو آتیش زد. چند وقت بعد ...

دقیقا حقشونه اینطور پست فطرت هایی خدا ازشون نگذره نمیدونم چه قلب سیاهی دارن اینا که همچین کاری میکنن رو شیطانم سفید کردن 😭😭

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
چرا داری چرتو پرت میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بااین حال هرکی سر یه مرغ و گوسفند می‌بره باید ی عذا بشینه براخانواد ...

من چرت و پرت میگم!؟ اردک اگر کسی هم برای خوردن میخواد یه دونه یه بار سرشو میبره اونم به روش ذبح اسلامی نه اینجوری از روی عصبانیت یجا ده تا اردک و سلاخی و زجرکش شون کنه و بعد بیاد با افتخار تعریف کنه حالا شماها نمیفهمید خیلی راحت از کنارش میگذرید خدا که نمیگذره مطمئن باش همچین اتفاقی رو دیدم برای همسایه مون اتفاق افتاد و خدا زد به کمرش چندسال پیش 10 تا کبوتر و تو عصبانیت سرشونو کند و انداخت تو یه سطل چند روز بعد تصادف کرد و قطع نخاع شد حالا هی بگو خرافاته 

ذوق نکرده که. خودشم گریه میکرده و جیغ میزده. حیوون هم عزیزه اما نه به اندازه آدم. خودتو بزار جاش. یه ...

انتظار دارم ازم دفاع کنه نه بخاطر من بزنه جون چندتا موجود بیگناه رو بیرحمانه بگیره باور کن موقعی که داشته اینکار و میکرده خوشحال بوده که وااای شوهرم چقدر منو دوست داره ببین بخاطر من چیکار داره میکنه بعد میاد تعریف میکنه و اشک تمساح میریزه تو اگر واقعا ناراحت بودی و دلت میسوخت که جلو شوهرتو میگرفتی همچین کاری نکنه حالا هم اومدی تعریف کنی که بگی شوهرم منو خیلی دوست داره بخاطر من اینکار کرده و اشک تمساح هم میریزی 

من چرت و پرت میگم!؟ اردک اگر کسی هم برای خوردن میخواد یه دونه یه بار سرشو میبره اونم به روش ذبح اسلا ...

پس چرا به عموی من چیزی نمیشه یادمه از بچگی همینجوری بیخود سر مرغا رو میکند الآنم ازدواج کرده خوش و خرم زندگی میکنه