2777
2789

عزیزم جسارت نباشه یکم از جو زندگیت مثلا اونا دهه چندن و تو دهه چندی و چه رفتارایی میکنن که اذیت کنندست و قبایل این بگی تا همدردی کنم باهات؟ چون خودمم مشکلم باهات یکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جسارت نباشه یکم از جو زندگیت مثلا اونا دهه چندن و تو دهه چندی و چه رفتارایی میکنن که اذیت کنند ...

۴۰و ۵۰اونا بنده ۷۰برایم خواستگاری نکردن دختر مد نظرم رو

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
۴۰و ۵۰اونا بنده ۷۰برایم خواستگاری نکردن دختر مد نظرم رو

عشق حرف حالیش نمیشه اگر میبینی شرایطشو دارن و از رو تعصب نمیرن زمین و زمانو بهم بریز برو یه مدتی جایی

من داداشم از دخترخالم خوشش میومد مامان و بابام راضی نمیشدن و میگفتن تو خونه نداری و کار نداری و.. و دختره مناسبت نیست ولی داداشم دستشو گذاشت رو قرآن گفت اگر این دخترو برام خواستگاری نکنید میرم گورمو گم میکنم و مامانم بابام بازم راضی نشدن و رفت یه چندروزی رفت نمیدونم کجا تا راضی شدن اگر بازم راضی نشدن برو پیش دعانویس البته من تضمین نمیکنم 

عشق حرف حالیش نمیشه اگر میبینی شرایطشو دارن و از رو تعصب نمیرن زمین و زمانو بهم بریز برو یه مدتی جای ...

برای کی؟برای شخصی که متاهل شده؟

برای کی؟برای شخصی که متاهل شده؟

بمیرم دختره ازدواج کرده؟ خب بعضی وقتا عاق اولادم داریم بنظرم همشم تقصیر خانوادت نیست چون بازم اون دختره اگر واقعا خواهان شما بودن در برابر تمام سختی‌ها وایمیستاد و ازدواج نمی‌کرد حتی اگر خانواده فوق العاده سختگیری داشت

بمیرم دختره ازدواج کرده؟ خب بعضی وقتا عاق اولادم داریم بنظرم همشم تقصیر خانوادت نیست چون بازم اون دخ ...

نه خدا نکنه ، همیشه من میگم خدا به کسانی که خواهر خوب داده ، به خودش قسم لطف کرده ، عنایت ویژه ای کرده که اگه من هم داشتم الان شاید دختره الان تو زندگی من بود