2777
2789
عنوان

تیپاکس

382 بازدید | 8 پست

بچها من ی بسته داشتم 

امروز زنگ زدن نتونستم برم بگیرم کار داشتم

غروب این پیام اومده‏

سلام

ضمن عرض پوزش، به‌دلیل عدم زمان کافی برای توزیع، بسته با کد رهگیرری22729550، تا 24 ساعت آینده توزیع خواهد شد.

رهگیری�:

http://s.tipaxtrackin2RzS

تیپاکس - 021

ینی چی الان؟

توی سایتش زده بود برگشت مرسوله😐

رهگیری کن ببین کدوم مرکز رفته خودت برو بگیر منتظر اونا نباش خیلی گشاد تشریف دارن تیپاکسیا

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

رهگیری کن ببین کدوم مرکز رفته خودت برو بگیر منتظر اونا نباش خیلی گشاد تشریف دارن تیپاکسیا

وای اره گشاد ک هست ولی هیچ وقت این پیام برام نیومده بود

بعد اینگه چرا رهپیری کردم نوشته برگشت 

همین امروز تازه رسیده من وقت نکردم تحویل بگیرمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره گشاد ک هست ولی هیچ وقت این پیام برام نیومده بود بعد اینگه چرا رهپیری کردم نوشته برگشت&nb ...

ببین اصلا زحمت نمیدن به خودشون بیارن.‌ برو خودت بگیر. من انقد درگیر بودم با اینا که حد نداره

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ببین اصلا زحمت نمیدن به خودشون بیارن.‌ برو خودت بگیر. من انقد درگیر بودم با اینا که حد نداره

خیلی بده .امروز اونی ک زنگ زد ب زور حرف میزد اون ور خنده و شوخی داشت میکزد ابن ور ب من اطلاع میداد 

واقعا ک😑😑😑