2777
2789

خسته شدم دیگه هی مسواک هی نخ دندان منظورم اینه که هی تند تند عفونت می کنن و جنس دندان هامم خیلی بده واقعا به ته ته رسیدم ازشون هوووف امروز دهانشوی ایرشا سبز و خریدم دیگه چی کار کنم زودم جرم میگیرم پول هامو جمع کنم برم جرم گیری بخدا پولشم نیست،  بجز مسواک و نخ دندان دیگه چی کار میکنید من امروز دهان شوی دندانم خریدم یکی بسه یا ۲ تا دهان شوی دندان بخرم؟ 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوهرنمک بریز جرمارو میگیره 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

من تنها مسواک و گاهی نخ دندون

اما یک کاری که کردم و خیلی راضی ام: وقتی دهانشویه ام تموم شد، قوطیش رو دور ننداختم. توش اب معمولی ریختم و برای کل بطری یک قاشق چایخوری سرخالی نمک. و توی دهنم مثل دهانشویه یک دقیقه میچرخونم و بعد میشورم

بعد یک هفته دوستم میگفت دندونات خیلی سفید شده.

شوری آب نمک باید جوری باشه که طعم رو حس کنی اما اذیتت نکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
😐چی میگی این چه راهکاریه

تضمین شده هست ولی یک مشکل کوچولو داره این روش اونم اینکه ممکنه بعدش بمیری

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜