2777
2789
عنوان

محلول اکسیلیا

13576 بازدید | 19 پست

سام علیکم کسی از محلول اکسیلیا استفاده کرده نتیجه گرفته یا از کسی شنیده باشین خوبه یا ن اطلاعی دارین درجریانم بزارین

تعداد رای : 2
نظرسنجی
منتظرم
1
50%
بی تقاوت رد نشو
1
50%

خیلی خیلی گرونه ی دوره بیشتر نخریدم و استفاده نکردم واسه همین نمیتونم بگم نتیجه داد یا نه

ی چیز دیگ بخر

اندازه قطره چشمه و الان فکر کنک چهار صد ترمن باشه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

خیلی خیلی گرونه ی دوره بیشتر نخریدم و استفاده نکردم واسه همین نمیتونم بگم نتیجه داد یا نه ی چیز دیگ ...

اره گرونه چون خودم گرفتم چند روز پیش 1 میلیون و خورده ای تازه شروع کردم خدا کنه جواب بده چون 4 سال بیشتر درگیر ریزش مو هستم هر چی فک کنی به موهام زدم خوردم ازمایش دادم هیچیم نی سالم سالم حالا اینو تازه گرفتم ببینم چی میشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره گرونه چون خودم گرفتم چند روز پیش 1 میلیون و خورده ای تازه شروع کردم خدا کنه جواب بده چون 4 سال ب ...

ریزش مو و اکسیلیا؟ اصلا مگه میشه زد به سر ؟ از قطره بینی کوچکتره

من واسه ابرو میزدم

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

ریزش مو و اکسیلیا؟ اصلا مگه میشه زد به سر ؟ از قطره بینی کوچکتره من واسه ابرو میزدم

اینی ک مخصوص مو هست بزرگه فقط خواستم ببینم تاثیر داره مثل مایندکسیدیل نیست ک تا قط کنی بازگشت داشته باشه 

سلام من ۷۰ روزه مصرف میکنم. دوتا خریده بودم یکو دویست هر شب قبل خواب طبق تجویز پزشک ولی چندان تاثیری ندیدم و اینکه موهامو هم بعد استفاده انگار تافت زدم خشک و چسپناک میکنه. از دوستان کسی هست دوره طولانی تری استفاده کرده باشه؟!

هر چیز دربارهی تقویت مژه و ابرو  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه معمولا محصولات تقویت مژه و ابرو جواب میدن برخلاف بعضی محصولات آرایشی بهداشتی که شاید فقط جنبه تبلیغاتی داشته باشن

اما استفاده ازش باید اصولی باشه یعنی نباید چند روز استفاده کنید توقع خاصی داشته باشید باید حداقل 2 تا 3 دوره استفاده کنید 

چون تو بعضی ها تو دوره اول (بعضی ها فقط) مژه یا ابرو واکنش نشون میده و شاید یکم کم پشت تر هم بشه ولی بعد استفاده مداوم معجره شونو میبینید

تقریبا همه میتونن استفاده کنن هر کس میخواد مژه و ابرو هاش بلند تر ، پرپشت تر و حجیم تر بشه و...

مخصوصا دوستانی که مژه کاشت میکنن چون کاشت مژه مساوی است با مرگ مژه و حتما کم پشت میشه مژه هاشون دقت کنید حتما

مارک های مختلفی برای تقویت مژه و ابرو هست اما دوتا از بهترینا رو میگم بهتون اولی اوردینری البته اگر توان مالی دارید و پولش براتون مهم نیست 

دومی تقویت مژه و ابو سریتا که قیمتش واقعا مفته و کیفیتشم خوبه این دو تا رو میتونید استفاده کنید فقطططط دقت کنید این اوردینری و سریتا انقدر پر فروش هستن جفتشون فیکشون تو بازار پره و معمولا خیلی از اونایی که نتیجه نمیگیرن فیک خریدن احتمالا یا دوره مصرف و رعایت نکردن

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .

به دلیل داشتن ماینوکسیدیل تاثیر خیلی خوبی داشت برای من اما دقت کن که برای همه نوع ریزش مو مناسب نیست من یک دوره استفاده کردم و بعدش ریزش موهام کاملا قطع شد و کلی بیبی هیر درآوردم

نوع ریزش موی من هورمونی بود

به دلیل داشتن ماینوکسیدیل تاثیر خیلی خوبی داشت برای من اما دقت کن که برای همه نوع ریزش مو مناسب نیست ...

سلام .میخاستمبپرسم هنوزم اکسلیا استفاده میکنین؟وضعیت موهاتون چطوره؟کنارش دکتر داروی دیگه ای هم داده یا فقط اسپری هست؟

سلام .میخاستمبپرسم هنوزم اکسلیا استفاده میکنین؟وضعیت موهاتون چطوره؟کنارش دکتر داروی دیگه ای هم داده ...

نه عزیزم دیگه استفاده نمیکنم تاثیرش برای همون دو ماه بود اگه یهویی ولش کنین ریزش موهاتون بیشتر میریزه که من این کارو کردم و موهام به طرز وحشتناکی ریخت باید کم کم قطعش کنین

نه کنارش داروی دیگه ای نداد فقط همین اکسیلیا ، و اینکه من قبل عید دیده بودم نزدیک سه خورده ای قیمتش بود الان که صد در صد خیلی بیشتر شده

بنظرم اصلا از محصولاتی که ماینوکسیدیل دارن استفاده نکن چون باید مداوم استفاده کنی وگرنه همه میریزه و خب اصلا بصرفه نیست

حتما تحقیق کنید گزینه های بهتریم هست