2777
2789

اگه همچین قصدی دارین بیاین تجربیاتمونم باهم در اشتراک بذاریم

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم فردا پانکچرمه زیاد فولیکول ندارم اما خدا کنه همونایی هم ک هس تخمک داشته باشن دعا کن برام

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
من امروز پانکچر داشتم خیلی خوب بود ۴۲ تا تخمک داشتم که ۳۶ تاش خیلی خوب بود و چند نفری هم برای ای یو ...

ای جان چقدر خوب بسلامتی عزیزم .میشه بگی مشکلت چیه ک داری ای وی اف میکنی؟من فردا پانکچرمه من فولی هام کمه اندومتریوز دارم 

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
من امروز پانکچر داشتم خیلی خوب بود ۴۲ تا تخمک داشتم که ۳۶ تاش خیلی خوب بود و چند نفری هم برای ای یو ...

ینی دوماه قبل از آی وی اف پانکچر میکنن؟

خب خداروشکر فولیکول هات خوب بودن 

تا حالا آی یو آی نداشتین مستقیما آی وی اف میکنید

سلام عزیزم منم فردا پانکچرمه زیاد فولیکول ندارم اما خدا کنه همونایی هم ک هس تخمک داشته باشن دعا کن ب ...

انشالله خدای مهربون برات میسازه یه سالمشو بهت میده گلم شما فقط فکر فولیکول و اینارو نکن استرس رو دور کن از خودت

انشالله خدای مهربون برات میسازه یه سالمشو بهت میده گلم شما فقط فکر فولیکول و اینارو نکن استرس رو دور ...

فداتشم عزیزم ممنون انشاالله خودت بزودی زود خدا سوپرایزت کنه

انشاالله ک هر چه زودتر مامان بشی عزیزم 

خیلی ممنونم مهربونم هم‌چنین راستش من سنی ندارم اما به چندین دلیل که مهم ترینش مشکل اسپرم همسرم هست تصمیم گرفتیم زودتر پیگیری کنیم

خیلی ممنونم مهربونم هم‌چنین راستش من سنی ندارم اما به چندین دلیل که مهم ترینش مشکل اسپرم همسرم هست ت ...

خوب کاری کردی آدم هر چه زودتر پی گیری کنه بهتره بنظرم ...شما چندسالته من ۲۷

فداتشم عزیزم ممنون انشاالله خودت بزودی زود خدا سوپرایزت کنه

تشکررر تشکررر😍💋 

من تو خونه زیاد تنها میمونم خیلی فکرشو میکنم که خوب نیست 

اگه دوستی فامیلی یا هر سرگرمی دیگه ای میتونی داشته باشی دریغ نکن حتما سرگرم شو

خوب کاری کردی آدم هر چه زودتر پی گیری کنه بهتره بنظرم ...شما چندسالته من ۲۷

چند ساله اقدامی؟

مشکلتون چیه؟

من ۲۰ سالمه خودم کیست و عفونت خیلی میگیرم با اقدام طبیعی هم فورا عفونتم تشدید میشه 

و اینکه خب قبل ۱۸ سالگی رو اگه بذاریم پای بچه بودن ، باز الان ۲ سال بیشتره نشده

چند ساله اقدامی؟ مشکلتون چیه؟ من ۲۰ سالمه خودم کیست و عفونت خیلی میگیرم با اقدام طبیعی هم فورا عفو ...

من ۳ سال و نیمه ..خب سنت کمه مطمئنم راحت باردار میشی عزیزم استرس نداشته باش .منم همیشه عفونت دارم زود میگیرم نمیدونم چرا .من اندومتریوز دارم