2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اگر انسانی لایق تو باشه به تو بازمی‌گرده و اگه رفت و برنگشت یعنی اون آدم لایق تو نبوده بهترین ...

مرسی عزیزم چقدر حرفت آرامش بخش بود اون ازم رابطه می خواست خیلی باهاش حرف زدم که ازدواج کنیم ولی قبول نکرد

بهش گفتم تو لیاقت نداری 

ببین من یکیو خیلی دوست داشتم سره یک بحثی برگشت بهم گفت تو بی ارزشی اگه ناراحت شدی برو پستونک بزار دهنت یا پستونک کن دهنت 

هعی چقدر اون موقع شکستم 

ببین من یکیو خیلی دوست داشتم سره یک بحثی برگشت بهم گفت تو بی ارزشی اگه ناراحت شدی برو پستونک بزار ده ...

ازم رابطه می خواست و من گفتم تنها راهش ازدواجه همه کار براش کردم تا درست بشه ولی آخر ناراحتم کرد 

غصه نخورید ...کسی و ب زور نمیشه نگه داشت...دوس داشتن مقدسع باید بدون هیچ منتی ابراز بشه به طرفت دو طرفه باشه ...وگرنه گدایی محبت هیچ ارزشی نداره فقط خودتو‌ اذیت می‌کنی 

ازم رابطه می خواست و من گفتم تنها راهش ازدواجه همه کار براش کردم تا درست بشه ولی آخر ناراحتم کرد&nbs ...

بیخیالش من اون موقع خیلی قلبم شکست ولی الان خوشحالم 

اون بدرد من نمی‌خورد و من هم بدرد اون نمیخوردم 

زمانی اینو فهمیدم که اون مثل بقیه برام شده بود

مرسی عزیزم چقدر حرفت آرامش بخش بود اون ازم رابطه می خواست خیلی باهاش حرف زدم که ازدواج کنیم ولی قبول ...

عزیزدلم تو هرچیزی حکمتی هست شاید این موضوع هم سبب شده که این آقا بره شاید اگه به ازدواج ختم میشد جور بدتری تموم میشد

خدا به زندگی همه ما آگاه ِ و تو هر اتفاقی که واستون میفته قطعا یه حکمتی هست

انشالله آدم مناسب و لایقت سر راهت قرار میگیره و یه زندگی قشنگ در کنار هم شروع میکنین