2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه قسمت آخرش خیلی مسخره بود،نه کسی عروسی کرد نه اتفاقی افتاد برگشت شهرش آخر سال تحصیلی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
ن کات کردن 

والا حق داشت کات کنه

دختره رومخ خام غرب زده بی معرفت

با این که نامزد داشت جلوی خواهر نامزدش به داداشش که خارج زندگی میکرد گفت من که از خدام بود یکی از اونور آب بیاد منو بگیره! فکر کن!!! انگار نه انگار قرار مدار دارن

تو که کلا دلت به ازدواج با پسره نبود و میخواستی بری خارج همون اول میگفتی نه و خلاص. پسره بدبختو همینجور علاف خودش کرد.

من که از فریبا خیلی بدم اومد

نامزد کرده. بعد وقتی ستار نامزدش میفته استان گیلان کلی باید روش کار میکرد تا راضیش کنه باهاش بیاد! یعنی دوست نداشت پیش نامزدش باشه؟ خوبه دوری و دوستی؟

بعد دختره خودش که دانشگاه تهران قبول شد توقعش این بود که بقیه بدون چون و چرا بپذیرن. بازم توقع داشت دوری و دوستی اتفاق بیفته!

تازه جلوی خواهر نامزدشم که به داداشش که خارج زندگی میکنه میگه من که از خدام بود یکی از اونور آب بیاد منو بگیره! بابا ناسلامتی نامزد داری!!!

نه دیگ همون موقع که کات کرد دیگه سراغشونگرفت

من دقیق یادم نیست. دقیقا چطوری کات کرد با دختره؟ چه جملاتی بهش گفت؟ و دختره خونسرد بود و انتظار اون روزو میکشید یا غصه خورد؟ دختره چیا گفت در جواب؟

من دقیق یادم نیست. دقیقا چطوری کات کرد با دختره؟ چه جملاتی بهش گفت؟ و دختره خونسرد بود و انتظار اون ...

منم دقیق یادم نیست فقط ستارانگشتردادبه خواهرش گفت به فریباپسش بده بعدش هم فریبارفت خارج انگاربراش مهم نبود

منم دقیق یادم نیست فقط ستارانگشتردادبه خواهرش گفت به فریباپسش بده بعدش هم فریبارفت خارج انگاربراش مه ...

کلا هم اخلاقا بچه بود هم درکی از عشق نداشت. انگار همه حرفای عاشقانه ای که تو مدت نامزدی به ستار می زد همش ماسک بوده و هیچ کدوم از ته دل نبوده!