سلام به همه کسایی ک جواب میدن و راهنمایی ام میکنن🌻
من ۳۰سالمه دندونام داغونه همه اشون از فک بالا فقط ۵تا دندون مونده و فک پایینم ام اسیابم نیس....میخوام برم دندون مصنوعی بزارم کسی تاحالا تجربه داشته ک چه جوریه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استرس نداشته باشید نهایتا سه ماه طول میکشه اوایلش یکم دردناکه ولی تحمل کنید دیگه تا اخر عمر راحتید خواهرم الان نزدیک به ده سال هست گذاشته خیلی راضی و خوشحاله
رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
اگه کامل بکشه خیلی اذیت میشه ،حداقل چند تا دندون خودش باشه بهتره
خالم اینکارو کرد بیشتر اذیت شد میگه دندونام نمیزاره دندون مصنوعی خوب بشینه تو دهنم
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
هر دندونی بعدا بکشن قابل اضافه کردنته،با هزینه خیلی کم حدود ۳۰۰ ت. ولی الان همه رو بکشن لثه ها صاف ...
عزیزم چون کارتونه ازتون سوال دارم من همسرم دندونای جلوش خوبه ولی عقبیا هم فک بالا هم پایین کاملا خرابه بعضیاروهم کشیده میتونه این مدلی که شما میگین بزاره فقط از دندونای جلو باشه عقبیاروکامل بکشه از اینا میشه گذاش دندون مصنوعی دوست نداره