2777
2789
عنوان

دندون مصنوعی توی جوونی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5854 بازدید | 75 پست
چندتا باید بتراشی؟؟؟دوستم

اون قسمت خالی لثه از هر دو طرف باید پایه داشته باشه و هر دو طرف تراشیده مبشه که اونا بهش وصل بشن هم باصرفست هم لبخند زیبا داری 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

نمیگم دونه دونه .میگم هرچی سالمه نگه داره.

با توضیحات این خانم اینکار به ضررشون میشه ممکنه اون چندتا هم خراب بشند بعد مجبورن دوباره هزینه کنند به نظرم کامل بذارنند به نفعشونه

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توضیحات این خانم اینکار به ضررشون میشه ممکنه اون چندتا هم خراب بشند بعد مجبورن دوباره هزینه کنند ...

هر دندونی بعدا بکشن قابل اضافه کردنته،با هزینه خیلی کم حدود ۳۰۰ ت.

ولی الان همه رو بکشن لثه ها صاف میشه و چند سال دیگه دندون مصنوعی رو نگه نمیداره

من ده ساله تو این کارم ،تحصیلاتشو دارم.دیدم که میگم

منم خیلی خجالت میکشم و کلی استرس دارم برا مصنوعی 😭

استرس نداشته باشید نهایتا سه ماه طول میکشه اوایلش یکم دردناکه ولی تحمل کنید دیگه تا اخر عمر راحتید خواهرم الان نزدیک به ده سال هست گذاشته خیلی راضی و خوشحاله

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
اگه کامل بکشه خیلی اذیت میشه ،حداقل چند تا دندون خودش باشه بهتره

خالم اینکارو کرد بیشتر اذیت شد میگه دندونام نمیزاره دندون مصنوعی خوب بشینه تو دهنم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
هر دندونی بعدا بکشن قابل اضافه کردنته،با هزینه خیلی کم حدود ۳۰۰ ت. ولی الان همه رو بکشن لثه ها صاف ...

ببخشید میپرسم الان مامانم نزدیک به بیست سال وخالم 15سال گذاشتند مشکلی ندارند که

هر دندونی بعدا بکشن قابل اضافه کردنته،با هزینه خیلی کم حدود ۳۰۰ ت. ولی الان همه رو بکشن لثه ها صاف ...

عزیزم چون کارتونه ازتون سوال دارم من همسرم دندونای جلوش خوبه ولی عقبیا هم فک بالا هم پایین کاملا خرابه بعضیاروهم کشیده میتونه این مدلی که شما میگین بزاره فقط از دندونای جلو باشه عقبیاروکامل بکشه از اینا میشه گذاش دندون مصنوعی دوست نداره

روکش بذارید یا پست و کور

ینی عصب کشی اینا نکنم فقط روکش بزازم روش 

پست وکور چیه 

کدوم راه و برم بنفعمه هم ارزونتر هم راحتتر

انشالله هرچی از خدامیخوای بهت بده گلم

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

من هرشب موقع مسواک زدن،تا حالشو ندارم یاد هزینه های دندون میفتم و بلند میشم

مسواک و نخ دندون هرشب و چکاب سالی ی بار باعث میشه دندوناتون سالم بمونه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست