2777
2789

عزیزم آدم تا ۳۰ و ۳۵ نباید فکر چین و چروک خط لبخند باشه چون الان طبیعی ....فقط سبک زندگی سالم داشته باش ورزش کن کمی و تنقلات و شیرینی جات محدودتر کن ....ول کن فضای مجازی .....مرده شور این دکترهای زیبایی ببرن که با این تبلیغات گسترده ذهن بچه ها رو هم مسموم کردن ......باور کن خنده دار تو سن شما فکر کردن به مشکلات پیری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آدم تا ۳۰ و ۳۵ نباید فکر چین و چروک خط لبخند باشه چون الان طبیعی ....فقط سبک زندگی سالم داشته ...

سبک زندگی سالن چجوریه؟ برم برنامه غذایی و تمرینی هوازی بخرم خوبه؟ 

عزیزم همین پیاده روی و اینکه کم کم قند و شکر و تنقلات کم کن برو سمت سالم خوری ولی زیاده روی نکن .....باشگاه بستگی به خودت داره ....حتما ضد آفتاب بزن .....مراقب تناسب اندام و موهات باش .....استرس کم کن ....و لطفا گلم به چرت و پرت ها گوش نده تا ۳۵ و ۳۶ پوست آدم صاف و چروک ندارن مگر اینکه کسی خیلی داغون شده باشه بخاطر استرس یا آفتاب مثلا روستایی باشه که ضد آفتاب نزده .....چند تا کانال خوب اینستا و .....پیدا کن مثلاطرف دکتر باشه ...اطلاعات خوبی میدن ......البته اگر دوستت چربه یا خیلیهشک باید بهش برسی یعنی روتین معمولی ولی از الان فکر بوتاکس نباش و‌ گول کسی نخور حتی ژل لب تحقیق کن حتما حتما مواظب خودت باش....کتابهای رشد فردی بخون و روانشناسی ....مشکل داشتی مثلا کم رویی و عدم اعتماد بنفس حتما دنبال مشاور خوب باش .....شاد باش ....بخدا توکل کن ....مثبت فکر کن و تلاش تلاش تلاش ......برای هدف هات......از همه چی مهتر گلم تو فاز مثبت باش حرف منفی نزن فکر منفی نکن بخدا نزدیک بشو قرآن بخون حتی روزی چند آیه با معنی فارسی .....نماز دوست داشتی بخون .....این ها تجربیات من بود ای کاش کسی هم بمن می‌گفت سالها پیش ......قدر خودتو بدان خیلی و‌قدر زندگی اجازه نده حرفهای تکراری و سطح پایین آدمها اذیتت کنه ......شخصیتتو کم کم قوی کن و محکم باش گلم و در عین حال یک دختر شاد و اجتماعی 

حتما برنامه ریزی کن تو زندگی ....وقت تلف حرفهای بیهوده و نمایش ها و سریال ها نکن ...در حد اعتدال ببین گلم ......کتاب بخون ....همه اینا باعث میشه متفاوت به نظر بیاید و خودت هم از خود ت خوست میاد کم کم ........هر وقت یاد من کردی برای سلامتی من و خانواده ام دعا کن الان یک کم مشکلاتمون زیاد شده ....امیدوارم وقتی سالها گذشت از خودت و چیزی که از خودت ساختی راضی باشی و بخواهم یک توصیه آخر بهت بکنم اینکه اصلا اصلا تو فاز غم و عصبانیت نرو که تمام انرژی هدر می‌ره و کم کم پوست و مو داغون می‌کنه و بخدا توکل کن همیشه