2777
2789
عنوان

قانون رهایی

598 بازدید | 12 پست

کسی میدونه قانون رهایی چیه؟ چکاربایدکرد من بایه پسر چندسال بودم مادرش نذاشت بهم برسیم ودرواقع خدا نخواست. الان باز بعد سالها با کسی اشنا شدم اینم باز مادرش مخالفه چکار کنم از این مدار و انرژی منفی خارج شم

قانون رهایی اینکه شما به جایی برسی که نتیجه دیگه واست مهم نباشه یعنی با این پسر شد یا نه

هیچ مقاومت و حس منفی در شما ایجاد نشه

در این حد باید بیخیال و رها باشی نسبت به قضیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما تجربه ی رهایی و دارید نتیجه میده؟ 

من کلا از اسامپشن استفاده میکنم و سابلیمینال

در هر صورت شما باید نسبت به نتیجه رها باشی وگرنه مقاومت ایجاد میشه و به خواستت نمیرسی

اینایی ک گفتید یعنی چی 

بهتره اطلاعاتتونو بالاتر ببرید در مورد جذب خواسته

سابلیمینال میوزیک یا جمله هستن با فرکانس های متفا‌ت در طول شب میشه گوش بدید یا روز و روی ناخوداگاهتون تاثیر داره و اسامپشن هم قانون تمرکزِ نویل گاردد خیلی روش مانور داده و الان مدتِ زیادیه که خیلی روش مانور داده میشه.

ولی بدونید کلید جذب خواسته احساستونه(ارتعاش)

بهتره اطلاعاتتونو بالاتر ببرید در مورد جذب خواسته سابلیمینال میوزیک یا جمله هستن با فرکانس های متفا ...

مرسی عزیزم. الان شما جای من باشید توی این شرایط چ عکس العملی نشون میدید

مرسی عزیزم. الان شما جای من باشید توی این شرایط چ عکس العملی نشون میدید

من خدا رو شکر تویِ روابط بخصوص وقتی تموم میشن بیخیالم مثلا من دیدم خیلیا میخوان اکسشونو برگردونن من کلا اینجوری نیستم یه فرد بهتر دوست دارم بیاد تویِ زندگیم

کلا من جایِ شما باشم میام شبا قبل از خواب و صبحها بعد از بیداری تجسم و احساس میکنم با همیم(حست باید خیلی خوب باشه و باورت شه) یکمیم ژورنال نویسی انجام میدم بقیه روزم رهاااااااا در‌کلم به کائنات بگو‌ یا این یا یکی بهتر

روی خویشتن دوستی و بخشش و پاکسازیم در‌کا در‌کنارش کار کن خیلی مهمه

کلا در روابط تو هرچقدر کمتر به طرف فکر کنی خلا ایحاد میشه و باعث میشه اون بیشتر بهت فکز کنه پس سعی کن وسواسی چیزی نداشته باشی 

سابایمینال خوبن برای ۲۱ روز حداقا گوش بده هر شب در طول خواب