2821
2789
عنوان

زیست شناسی

280 بازدید | 17 پست

یچه ها من ازالان شروع کدوم‌برای کنکور میخونم تجربی پایمم خوب نیست هدفمم رشته زیست شناسی سلولی ملکولیه میتونم رتبه ۶هزاراینا بیارم؟.ینی این رشته ت دانشگاه شهیدبهشتی

خیلی استرس دارممم‌نمبذاره درس بخونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این رشته رو با ۵۰ ۶۰ هزار و حتی بیشترم می تونی قبول بشی 😅

بهشتی نمیدونم 

ولی چرا واقن این رشته؟!

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

این رشته رو با ۵۰ ۶۰ هزار و حتی بیشترم می تونی قبول بشی 😅 بهشتی نمیدونم  ولی چرا واقن این رش ...

چون علاقه دارم بهش بخاطرهمین یه دانشگاه خوب میخوام بخونم

منم تا حالا شروع نکردم و میخوام بخونم هدفمم کنکور اردیبهشت هستش و استرس دارم که اگه نشد چی ؟

اما تهش چی ها ته این فکرها به چی ختم میشه ؟؟ جز آزار دادن خودمون 

با خودم میگم عیب نداره چیزی نشد نداره 

درسته یکی برای هدفش سال ها تلاش میکنه و یکی و میبینی تو یکماه کنکور تو بهترین رشته و دانشگاه قبول شده  اما چیزی که باعث میشه تلاش کنم اینه که این چند ماه باقی مونده رو تلاش نکنم معلومه تهش نرسیدن ولی اگه تلاش کنم حتی تو این زمان احتمال شدنی شدنش هست و بعده کنکور دیگه عذاب وجدان ندارم که تلاش نکردم و زحمت نکشیدم 

استرس سمه..من تجربی نیستم اما تجربه کنکور دارم و بزار بهت بگم همین استرس خیلی ضربه زد به من..پس اول از همه یه کاغذ بردار ذهنتو خالی کن..

ساعت مطالعه ات چقدره چفد تست میزنی..اینا مهمه سی کن کیفیت مطالعتو ببری بالا خودتو با درسی ک میخونی درگیر کن هی وسطش از خودت سوال بپرس تست هارو قشنگ تحلیل کن حتی تستی که درست جواب دادی باز پاسخ نامه شو چک کن ..

خواب کافی داشته باش که سرحال باشی و کیفیت درس خوندنت بره بالا

روی یه برگه هم میتونی عکس دانشگاه مورد علاقتو چاپ کنی با رشته مورد علاقت بزاریش جلوی میز مطالعت..هروقت که از درس خوندن خسته شدی یه نگاه بهش بندازی خیلی انگیزت برمیگرده..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
چون علاقه دارم بهش بخاطرهمین یه دانشگاه خوب میخوام بخونم

ی رشته بخون آینده و کار داشته باش 

دانشگاه اون قد مهم نیس

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

ی رشته بخون آینده و کار داشته باش  دانشگاه اون قد مهم نیس

صددرصد داره واسه کسی ک هدفش دکتراس بعدشم من خیلی علاقه دارم بهش خیلی زیاد و با روحیاتم میخوره

خب من واقا علاقه دارم بهش من هدفم تادکتراس 

اگر میخوای از ایران بری بخون 

ببین ما ده سال پیش با همین علاقه شروع کردیم تهش بتونی تو آزمایشگاه یه پوزیشن ساده بگیری 

من بعدش رفتم روانشناسی 

اون یکی رفت سربازی 

اون یکی رفت زبان خوند 

2823
2791
2779
2792