2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنجالیه زود میترکه چندتا ترکید شما ندیدی

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

منم یه تاپیک خوب میخوام که نظر بدم

همس سرچ میکنم یه موضوعی رو مال چند وقت پیشو میاره

من الااان میخوام😐😐😐

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
داشتم تو تاپیک کاشت ناخن پست میذاشتم که بخاطر کارم چون میکروارگانیسم وارد شکم مریض میشه ناخن نمیکارم ...

من توشتم دیدم ترکید

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
تاپیک جنجالی زدم حذفش کردن. دوباره تاپیک زدم جور دیگه ای توضیح دادم که بحث سیاسی نشه و دیگه کسی نیوم ...

کدوم؟ افغان؟

از استارتر عزیز معدرت میخام اگه میشه خانومای عزیز تایپیک اخریمو گزارش بزنید بترکه. خواهش میکنم

یه استادی داشتم زبان انگلیسی از ۱۲ سالگی میرم زبان الان ۲۰ سالمه. ۱۵ سالم بود یبار اومد کلاس منم قایمکی ازش فیلم گرفتم گف درسای مدرسه ایران جوریه که. کسی از شما نمیپرسه اسب فتحعلی شاه از کجا عبور کرد گف من دخترمو توی یه روستا ثبت نام کردم مدرسه اصلا توی مدرسه عادی درس بخونین اصلا یادگیری زبان انگلیسی یه کلاسه یه هنره توی آموزشگاه ما از بیرون معلم نمیارن همه معلما زیر ۲۶ سال هستن بعد یهو استادمون منو مثال زد گف دخترم چند سالته گفتم ۱۵ سالمه گف شما ۱۸ سالت شد به مامانت میگی مامان من میرم مامانت میگه کجا میری میگی دیگه میرم پاسپورت میگیری میره. رفتی اونجا دیگه دختر بعد ساعت ۹ معنایی نداره اونجا. برای موفقیتت به احترامت کمر خم میکنن. شما وقتی یه زمان برگردی ایران شال سرت میکنی تازه میفهمی دختر هستی. اونجا تبعیضی نیس شما هم میتونید یکسال دیگه اونموقع تدریس کنید محصل های ما پدرش مرده بود مادرشم گلیم می‌بافت توی همون آموزشگاه درس زبان خوند از طریق استاد رف کانادا و با یه پسر کانادایی ازدواج کرد یه محصل دیگه هم داشتیم که امسال توی استانبول برترین معلم انگلیسی در اومد ما ترک اردبیل هستیم استادمون هم از اون تعصبیا. یه زمان شده کلن از درس زده بشم اون با حرفاش منو رسوند اینجا. الان دوساله زبان انگلیسی تدریس میکنم توی بزرگترین زبانکده شمال غرب خواستم بگم که هنوزم که هنوزه اون فیلمو دارم هر موقع نا امید میشم اون فیلمو نگاه میکنم میگم با خودم منکه زبان انگلیسی تدریس میکنم. به موقعش توی وکالت هم قبول میشم من با A.B.C شروع کردم رسیدم به اینجاها پس میتونم توی پیچ و خم های زندگی هم از این درس بگیرم
2790
2778
2791
2779
2792