2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خوب دیگه نمیگم. ولی برام سواله چرا باید اینجور بشه.کار بد با چیز بدی نیست. اتفافا کلیم بهش توصیه ...

خوب عجیب که هست ولی فکر نمیکنم علت خاصی داشته باشه نگران نباشید

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
خوب عجیب که هست ولی فکر نمیکنم علت خاصی داشته باشه نگران نباشید

آره. من پاسخگویی هم زنگ ردم یکیشون گفت که دیگه نگو یکی دیگه هم گفت که زیاد بهش فک. نکن و ذکر بابد از جانب ائمه توصیه شده باشه.

اسی اگه زنگ زدی قم به ما هم بگو نتیجه چی شد؟

سلام. من زنگ زم گفت زیاد بهش فکر نکک و دنبالشو نگیر و ذکر باید از ائمه توصیه شده باشه. چمیدونم خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه. 

آره. من پاسخگویی هم زنگ ردم یکیشون گفت که دیگه نگو یکی دیگه هم گفت که زیاد بهش فک. نکن و ذکر بابد از ...

خوب پس خدارو شکر مسئله نگران کننده نبوده همون از ذکرهای دیگه بهره ببرید بهتره مطمئنا خداوند با هر نیتی ومشکلی که بریم سمتش جواب رد بهمون نمیده

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
راسی اسی پیجتو خوندم  همش دعا ونذر واین چیزاست تا حالا نتیجه ای هم گرفتی؟؟

والا من انقدر بدبختی دارم که همش در حال دعام. نمیدونم چرا انقدر تو زندگیم باید با مشکلات دست و پنجه نرم کنم. در مورد نتیجه گرفتن هم آره. نتیجه گرفتم ولی انقدر نذر و دعا کردم که نمیدونم کدوم یکیش قبول شد ولی هر چی که بود خدا خودش به نظر لطف به من نگاه کرد و حاجتمو داد.