2777
2789
عنوان

خیانت همسر

145 بازدید | 14 پست

یه رمان نوشتم از سرگذشتم و تقاصهایی که پس داده شده .بنظرم بد نیست بخونین مخصوصا اونایی که به همسرشون خیانت میکنن : (رمان قصه تلخ زندگی)تو گوگل سرچ کنین بالا میاد بخونین و نظر بدین

تعداد رای : 3
نظرسنجی
1
3
100%
2
0
0%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله و همش عین واقعیته

توی این سایت روزانه صدها تاپیک خیانت آقایون هست و خانومهایی که گریان و نالان از سرنوشت شون میگن 

امروز تاپیک شما رو دیدم که آقا هستین دوست دارم بخونم ببینیم سرنوشت با شما چه کرده

زخم زیاده خیلی زیاد هر کدوممون به یه شکل

توی این سایت روزانه صدها تاپیک خیانت آقایون هست و خانومهایی که گریان و نالان از سرنوشت شون میگن  ...

ممنون از شما. متاسفم برا اونهایی که عشقشون رو به حراج میزارن و با احساسات کسانی بازی میکنن که حتی نمیشه بهش فکر کرد. خدا لعنت کنه اون کسی رو که به شریک زندگیش هم دروغ میگه و هم خیانت میکنه بعد که داستان رو کامل خودین تقاص کارهایی که داده شده رو هم بهتون میگم - من به باورها و اعتقادات بقیه کاری ندارم ولی اینو میدونم که دنیا دار مکافاته

ممنون از شما. متاسفم برا اونهایی که عشقشون رو به حراج میزارن و با احساسات کسانی بازی میکنن که حتی نم ...

منم صد در صد موافقم

همه ما در اطرافمون از این موردها و پایانی که خدا نصیبشون کرده رو دیدیم ای کاش عبرت بگیریم

ای کاش 

منم صد در صد موافقم همه ما در اطرافمون از این موردها و پایانی که خدا نصیبشون کرده رو دیدیم ای کاش ع ...

میبینم و هزاران بار هم دیدیم ولی کو گوش شنوا و چشم بینا. کسی که داره از معشوق لذت میبره فکر میکنه که یچیز عادیه و میتونه مدرن باشه ولی اینو نمیدونه که یجایی یه وقتی باید تقاص پس بده خدا نمیگذره خدا شاهد بر اعمال ماست . من همیشه به بچهام میگم که از ستا چیز دوری کنین (خیانت - دروغ - غرور)این ستا آدمو به زمین میزنه