2777
2789
بسیار بسیار زیبا

🌼🌼

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
تظاهر به قوی بودن کن ولی نزار بقیه ضعفهاتو ببینن،چون یه روز میکبوننشون تو سرت

مهم نیست! من دیگه نمیتونم ادامه بدم اصلا بیان تیر خلاص رو بزنند بخدا از جون دادن خیلی بهتره....سالها پیش در اثر یک اتفاق قرار بود تموم کنم (منظورم اصلا خودکشی نیست) جلوشو گرفتند نزاشتن به حالت طبیعی راحت بشم موندمو دارم زجر میکشم مثل یه جاندار که دلش میخواد تیر خلاص بخوره فقط راحت بشه:) 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی ک آرومم میکنه،،اینکه خدا وعدش خلاف نیس..خلاف وعده نمیکنه...و بهم قول داده زودی منو مامان کنه😔😔😔...دعام کنید بچه ها...منم مامان زهرا شم😔

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

تو تلاشتو بکن. خدا داره می‌بینه. خودش کارتو درست میکنه.

امضات❤

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

مهم نیست! من دیگه نمیتونم ادامه بدم اصلا بیان تیر خلاص رو بزنند بخدا از جون دادن خیلی بهتره....سالها ...

یمدت ول کن همه چی رو 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راستش در اوج نا امیدی و بی حوصلگی تهش میرم میخوابم 

راستش باید برای این زندگیم و آیندم تلاش کنم تا خدا هم دستمو بگیره اما نمیدونم چرا حوصله ی تلاش کردن و نجات دادن خودمو ندارم 

انگار وسط مرداب گیر کردم نه حال حرکت دارم که خودم و نجات بدم و نه میرم پایین تا غرق بشم و بمیرم 

وسط مرداب زندگیمم

تنها چیزی ک آرومم میکنه،،اینکه خدا وعدش خلاف نیس..خلاف وعده نمیکنه...و بهم قول داده زودی منو مامان ک ...

انشالله میشی 

مراحل درمان کامل کردی ؟ عکس رنگی سونو تخمدان

Iui

ازمایش اسپرم همسر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راستش در اوج نا امیدی و بی حوصلگی تهش میرم میخوابم  راستش باید برای این زندگیم و آیندم تلاش کن ...

من مثل شمام . انگاری بار ۲۰۰ کیلویی رو دوشممه

یمدت ول کن همه چی رو 

همه چیزو رها کردم حتی یه مدت بی خبر کارمو تعطیل کردم نصف شب زدم به دل جاده یک ماه نبودم گوشیم خاموش...وقتی روشن کردم همه زنگ زدن کجایی اما الان دیگه شناختن منو یهو میزارم میرم هیچی نمیگن میدونن نباید مزاحم بشن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

انشالله میشی  مراحل درمان کامل کردی ؟ عکس رنگی سونو تخمدان Iui ازمایش اسپرم همسر

ن عزیززم،،دکتر نرفتم..یکساله منتظرم..راستش میترسم دکتر برم اجی😔😔😔😔😔...

خیلی میترسم..

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

همه چیزو رها کردم حتی یه مدت بی خبر کارمو تعطیل کردم نصف شب زدم به دل جاده یک ماه نبودم گوشیم خاموش. ...

اقا هستی؟ این کارا رو نکن 

فامیلمون کرد خیلی اتفاق بد افتاد

ن عزیززم،،دکتر نرفتم..یکساله منتظرم..راستش میترسم دکتر برم اجی😔😔😔😔😔... خیلی میترسم..

ای عزیز 

خدا گفته از تو حرکت از او برکت

اشتباه میکنی 

سهل انگاری میکنی

من مثل شمام . انگاری بار ۲۰۰ کیلویی رو دوشممه

هعیییی چی بگم 

اما چاره چیه باید تلاش کرد 

این دنیا جای تلاش کردنه وگرنه بقیه روت سوار میشن

مثل این میمونه تو همون مردابی که توش گیر کردی علاوه بر گیر کردنش بیان تو همون مرداب برینن و تو مجبور باشی علاوه بر تحمل وضعیتی که داری بوی گوه های بقیه رو هم تحمل کنی و تحقیر بشی پس مجبوری خودت رو نجات بدی از این فلاکت 

ما انسانیم و انسان باید جایگاه خودشو حفظ کن به درستی