2821
2789
عنوان

دلم تنگ شده

309 بازدید | 15 پست

برای تو برای خودم قبل از تو برای روزایی که نمیشناختمت روزایی که خنده هام از ته دل بود نه مثل الان که تو هر ناراحتی و غم تو اوج خنده یهو فکر تو ویرونم میکنه دلم برای اون دختر پر امید و موفق گذشته تنگ شده آخه من به درک چجوری بعد تو بتونم تمرکز کنم رو کارم روی درسم که پس فردا نشم یه پزشک بیسواد لعنت به من لعنت به تو....

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

کدوم دانشکاهدپزشکی میخونی 

چه فرقی میکنه🫠

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش تو همه رابطه ها میشد چن وقت زندگی کرد اگه میتونستی میخواستی ادامه میدادی وگرنه تموم 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

یه آدم غمیگن بودم اومد تو زندگیم بهترین روزا بود برام بهترین لحظه ها بعدشم رف و من شدم غمگین تر از قبل😔💔

قلبم درد میگیره 🥀🥀

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اگ اعتقاد داری یه  ختمی هست بشدت حاجت میده خودمم حاجت گرفتم

چ ختمی؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
چ ختمی؟

از ته دلت با خدا عهد ببندی ک هر وقت هر موقع در طول روز یادت باشه و بتونی دعای معراج بخونی و صلوات بفرستی تا اخر عمرتتت.....

یکی تو سایت. عشقشو‌ک با دختر خالش عقد کرده بود با این ختم برگردوند🙂

اون میگفت روزی ۱۰۰ تا معراج و ۵ هزار صلوات خونده

ولی من خودم چون سرم شلوغه افسردم کلی ختم دیگ دارم شاید دوتا معراج یا یکی خوندم و‌۱۰۰ تا صلوات کمتر....

ولی در عرض یه هفته برگشت برا خودم برا اونم در عرض یه هفته برگشته بود عشقش(:

ولی بشدتتت حاجت میده♥️

از ته دلت با خدا عهد ببندی ک هر وقت هر موقع در طول روز یادت باشه و بتونی دعای معراج بخونی و صلوات بف ...

ممنون عزیزدلم 🧡✨️

یه آدم غمیگن بودم اومد تو زندگیم بهترین روزا بود برام بهترین لحظه ها بعدشم رف و من شدم غمگین تر از ق ...

🥲🥲

از ته دلت با خدا عهد ببندی ک هر وقت هر موقع در طول روز یادت باشه و بتونی دعای معراج بخونی و صلوات بف ...

ممنونم عزیزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز