2777
2789
عنوان

فریز کردن تخمک

1780 بازدید | 13 پست

خانما کسی هست که جدیدا تخمک فریز کرده باشه؟

چنتا سوال دارم

هزینه ش چقدره؟ من کرج هستم

تا چه سنی انجام میدن؟

درد داره؟

این روش تضمینی هست؟ تا چند سال تخمک ها سالم میمونن؟

مشکلی واسه خودم ایجاد نمیکنه؟

من مجردم میخواستم انجام بدم

عمل دارع هزینه برداره

هر ماه هم باید پول بریزی تا تخمکو تو یخچالشون نگه دارن

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا فریز کنی؟؟؟ یعنی نگه داری؟ 

آره

خودم دقیق اطلاعات ندارم

ولی فریز میکنن تا چندسال بعد که بخوای بچه دار شی

برای کسایی که فعلا شرایط بچه دار شدن ندارن و با بالا رفتن سن ممکنه دیگه بچه دار نشن

من مجردم میخواستم انجام بدم عمل دارع هزینه برداره هر ماه هم باید پول بریزی تا تخمکو تو یخچالشون نگ ...

واااا چه خبره هر ماه  

مطمئنی؟

یعنی بیهوشی داره؟ بعدش چی درد داره؟

بایه بیهوشی ده دقیقه ای بی هوش میشی بعدتخمک رومیکشن وقتی بیدارشی یه دردوگرفتگی خفیف زیرشکم داری که بعدچندروزبهترمیشی بعدتخمک هاتوفریزمیکنندتاهروقت بخوای اشتیباه نکنم من ۵دادم واسه۶ماه دقیق یادم نیست

آره خودم دقیق اطلاعات ندارم ولی فریز میکنن تا چندسال بعد که بخوای بچه دار شی برای کسایی که فعلا ش ...

چه جالب. من همش دغدغه داشتم ک ازدواج کردم نمیخوام زود بچه دار شم از ی طرف هم استرس داشتم ک بچه دار نشم 

بایه بیهوشی ده دقیقه ای بی هوش میشی بعدتخمک رومیکشن وقتی بیدارشی یه دردوگرفتگی خفیف زیرشکم داری که ب ...

من شاید 5 سال دیگه بچه بخوام. تا 5 سال نگه نمیدارن؟

و اینکه وقتی بخوای بچه دار بشی بازم بیهوشی داره؟

اره می تونن اگه دکترتشخیص بده مشگل داره ازراه شکمی براش تخمک کشی می کنند

من الان مجردم 30 سالمه. میتونم همین کارو کنم ک تو 35 سالگی خواستم باردار شم اگه نتونستم از این تخمک ها استفاده کنن؟؟