2777
2789
عنوان

چه کنم😭😭😭 درس ...

230 بازدید | 19 پست

تو رو خدا یه راهکار بدین من اصلا موندم تو درس هام منی بالای ۱۸ می گرفتم از وقتی اومدم دبیرستان نابود شدم میدونم نمره دبیرستان با راهنمایی متفاوت هستش ولی الان که ترم اوله حسابی خراب کردم نمراتو رفته روی ۱۵ ۱۶ اصلا دیگه چیکار کنم خوبه از اول سال این درس ها رو خوندم لطفا یه راه بدید معدلم میاد پایین

کسی که عاشق درس خوندن و یادگیری بود الان درس میبینه فرار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم راهنمایی ۱۹و ۹۳ تا ۲۰ معدلم بود طبیعیه دبیرستان یکم افت داشته باشی ولی به شخصه نظرم اینه اگه عاشق درس باشی نمره برات ملاک نیست...حالا هم به این فکر کن که ۵ سال دیگه اصلا این چیزا رو یادت نمیاد

رشتت چیه و هدفت برا دانشگاه چیه؟ اگه بخوای کمکت میکنم از لحاظ مشاوره

آره کمکم کن لطفا رشته ام تجربی کلا تو این رشته بحث دکتری نیست بهش خیلی علاقه داشتم منظورم این رشته هست کلا درس امسال نابودم کرد

آره کمکم کن لطفا رشته ام تجربی کلا تو این رشته بحث دکتری نیست بهش خیلی علاقه داشتم منظورم این رشته ه ...

ببین هرچی بت میگم باید انجام بدیااا. اگ انجام ندی دیگ کاریت ندارم 

والا منم راهنمایی ۱۹و ۹۳ تا ۲۰ معدلم بود طبیعیه دبیرستان یکم افت داشته باشی ولی به شخصه نظرم اینه اگ ...

خب اونقدری که درس می خونم توقع دیگه ای دارم

ببین هرچی بت میگم باید انجام بدیااا. اگ انجام ندی دیگ کاریت ندارم 

باشه اگر معقول باشه حتما😅

اینقدر که این افت تحصیلی روم تاثیر گذاشته بهم میگن خنگ

تجربی

ویدیو ببین سطح یادگیریت بره بالا، ازهمین الان ببین پایت قشنگ قوی شه، برو از انقلاب یا جاهایی که سی دی رایت میکنن ویدیوایه استادایه معروف تام لند و بگیر بشین ببین

بقیه آشنان همین.