2777
2789
عنوان

بچه رو بهم نمیده

246 بازدید | 16 پست

دارم جدا میشم اصلا دیگ نمیتونم ادامه بدم پسرم پنج سالشه نمی‌ده بهم انقد گریه کردم دارم میمیرم ی حرف خوبی دلداری چیزی بهم بگید دلم واسش میسوزه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر عزیزم به نظرت راهی نبود زندگیتو بسازی؟حتی به خاطر اون بچه؟؟هیچ کس نمیتونه شدایط کسی رو قضاوت کنه.ولی حرفم اینه اگه میشه درستش کنی برگرد به خاطر بچت.اگر نه که خدای اونم بزرگه.تو برای همیشه مادرشی.و روزی بهت برمیگرده

خواهر عزیزم به نظرت راهی نبود زندگیتو بسازی؟حتی به خاطر اون بچه؟؟هیچ کس نمیتونه شدایط کسی رو قضاوت ک ...

بله برمی گرده اما با کوله باری از کمبود وعقده وخلا عاطفی

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

اگر میتونی بمون و بساز.صبورتر باش.کسیکه اینجوری عاشق بچشه. بهای عشقش رو میده.بچه ها از طلاق خیلی اسیب میبینن.تو خونه قهر و دعوا هم باشه ولی سایه پدر و مادر بالای سر بچه باشه خیلی بهتره تا ناپدری و نامادری.بچه تمام زندگیش مادرشه.خیلیا موندن بخاطر بچه شما هم میتونی بمونی.در نهایت تصمیم با خودته

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
عزیزم نمی‌ده و خوانوادم نمیزارن 

اگر نده حکم میدن دستگیر و زندانی میشه ولی در مورد خانوادت کاری نمیشه کرد . خانواده ات چی میگن ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بله برمی گرده اما با کوله باری از کمبود وعقده وخلا عاطفی

کاملا درسته.اما الان شرایط اینجوریه .نمیشه تغییرش داد.یا باید اصلاح بشه.یا باید با سرنوشت کنار اومد

اینکه خلا عاطفی پیدا کنه رو باید زمانی فکرش رو میکردیم که بچه نبود .که آیا دو نفر میتونن با هم بسازن که بتونن بچه رو بزرگ کنن درکنار هم؟؟البته کار از این حرفا گذشته و پیش کشیدنش فقط عذابه و کاریه که شده.پس بهتر اینکه الان به فکر بچه باشیم.اینکه پیش کی در آرامشه.پدر یا مادر؟؟یا اگه زندگی قابلیت اصلاح داره ان شاالله بچه در کنار پدر و مادر رشد کنه

به خاطر پسرت سختی هارو‌تحمل کن اماتنهاش نذار لطفا

دقیقن بخدا حالا من دختر دارم نمیدونم فک میکنم دختر دل نازک تره فقط بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم با اینکه بخدا به هر روشی که فکرشو بکنی زجرم میده با اینکه باردارم دیروز انقد حالم بد بود دیگه انقد که اذیتم میکنه اصلن دست خودم نیست حتی الانم دارم با اشک تایپ میکنم انگار دیگه دلم شکسته همش اشکام میاد انقد دیروز گریه کردم فکرو خیال کردم فشارم بالا رفته بود همش بالا می‌میاوردم ماه آخر بارداریمم هست خودم کلی درد دارم بخدا اینم هرکاری دوست داره باهام میکنه ولی نمیتونم به جدایی فکر کنم چون دخترمو بهم نمیده دختر من ۶ سالشه اسفند ماه ۷ سالش میشه دیگه امیدی هم ندارم که تا ۷ سالگی باخودم باشه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
دقیقن بخدا حالا من دختر دارم نمیدونم فک میکنم دختر دل نازک تره فقط بخاطر دخترم دارم تحمل میکنم با ای ...

فدات بشم عزیزم غصه نخور به فکر نی نی توشکمت باش.دنیا به ما زن ها خیلی بدهکاره اماخب چاره چیه فقط به خاطر آرامش بچه هامون باید چشممون رو به سختی های زندگی ببندیم .ماباید قوی باشیم من خودم خیییییلللییی روزها کم میارم وبه آخر خط میرسم ولی بازم به خودم میام وادامه میدم تنها دلیلشم بچه هامه...

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
فدات بشم عزیزم غصه نخور به فکر نی نی توشکمت باش.دنیا به ما زن ها خیلی بدهکاره اماخب چاره چیه فقط به ...

قربونت برم انگار دیگه تحملم تموم شده بخدا اصلن اشکام بند نمیان دیروز تو گوشیش دیدم با زن یکی از دوستاش که چندوقت قبل باهم رابطه هم داشتن هم زنگ زده بود نیم ساعت باهم حرف زده بودن هم کلی پیام داده بودن متن پیاماشو نمیتونستم بخونم فقط شمارش میشناسم دیروز دیدم انقد بهم فشار اومد ولی نمیخام اینبار دیگه به روش بیارم چون چندبار که به روش اوردم انکار کرد منم اگه بخام بگم فقط خودمو سبک تر میکنم با موندنم ولی بخاطر دخترم نمیتونم برم از چشمم افتاده دیگه ولی بازم تحملش برام سخته 

میدونی انقد حرف تو دلمه بخام با کسی دردو دل کنم اصلن نمیدونم چی بگم اصلن فک میکنم بی فایده است حتی اگه بخام به کسی هم بگم چون من نمیتونم برم فقط بیشتر خودم سرزنش میشم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن