2777
2789
عنوان

آدم رو مخ😒

92 بازدید | 12 پست

ما از دوران راهنمایی با یکی دوستیم در اون حدم مچ نیستیم فقط یه سلام علیکه آقا این سرکلاسای عمومی می‌خوابه بعد آخر ترما یادش میفته باید پاس بشه پیام میده به ما از ما جزوه های کل ترم رو میخواد خوبه کلاس تخصصی با من نداره وگرنه یه کامیون جزوه باید بهش میدادم 

من باید با این آدم چکار کنم ور میداره پیام میده سین نزنم یه جوریه بزنم باید براش بفرستم چکار کنم بنظرتون؟؟

خب بفرست براش مگه جزوه چیه ک منت بزاری سر بدبخت

اخه از رو نمیره مثلا عکس ۵۰ تا صفحه رو میخواد بعد مثلا من این درسو فرستادم دو روز دیگه یه درس دیگه رو میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه از رو نمیره مثلا عکس ۵۰ تا صفحه رو میخواد بعد مثلا من این درسو فرستادم دو روز دیگه یه درس دیگه ر ...

خب  توی یه پیام بهش بگو‌جزوع رو برات میفرستم برو‌کپی بزن بعد برام بیارش...

بگو‌خسته میشم از عکس گرفتن

خب  توی یه پیام بهش بگو‌جزوع رو برات میفرستم برو‌کپی بزن بعد برام بیارش... بگو‌خسته میشم از عک ...

یه گشاد خسیسیه اگه اهل این کارا بود سرکلاسا نمیخوابید یه زره به فکر زندگیش بود زیر منت اینو اون نبود 

فکر کنم باید بلاکش کنم فایده ای نداره مدارا باهاش

نه بلاکش نکن جواب پیاماشو نده  ولی گناه داره🥲

خودمم دلم براش میسوزه ولی آخه حیف نیست من خودم اینهمه زحمت میکشم جزوه مینویسم سرکلاس تمام حواسمو میدم به استاد نکته برداری میکنم بعد راحت جزوم رو بفرستم به یکی تمام زحماتم به باد بره