2777
2789
عنوان

رابطه شوهرمو ارایشگرم😐

1095 بازدید | 44 پست

اون زنه شوهر داره دو تا بچه داره 

چند بار شوهرم منو رسوند دم در ارایشگاه زنه ک در ارایشگاه رو باز میکرد اصلا خیلی عادی بود با منم خیلی‌گرم میگرفت دیروز گوشییه شوهرمو نگا میکردم دیدم عکسی ک زنه ب عنوان مدل ارایشش ازم گرفته تو گالریشه رفتم اینستاش دیدم ارایشگره فرستاده و چت کردنو قربون صدقه رابطه داشتن از هم عکس خواسته بودن و..... 😐

هنوز نمیدونه من میدونم چیکااار کنم دارم دیوونه میشم‌نمیتونم این قضیه رو هضم کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی. هیچکاری نمیتونی بکنی.. باید بسوزی و بسازی

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

قربون صدقه رابطه داشتن یعنی چی؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی