2777
2789
عنوان

دکوراسیون

48 بازدید | 10 پست

ی نشیمن دارم ک در اصل ۱۲ متره...میخوام از ۹ مترشحه استفاده کنم....فرش کرم گرفتم خوشم نمیاد پله گردون کنارش و سرامیک و قرنیز خیلی بهش نزدیکند از نظر رنگ.....مبل هم ی کاناپه ۳ نفره میتونم بزارم احساس میکنم خیلی فضا بی روح میشه اگ کاناپه رو بیام رنگ گرم بگیرم زیاد تاثیر نداره چون بیشتر حجم فضا رنگ روشنن....شما ایده ای ندارین؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم به فرش  کرم هر رنگ کاناپه ای میاد با کوسن کرم بدار  ست بشه سالن پرده خوره؟

ن عزیزم پرده قرار نمیگیره....خیلی بی روح و کسل کننده شد...دوست داشتم قهوه ای سا قرمز میگرفتم ولی نشد...یعنی نداشتن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ن عزیزم پرده قرار نمیگیره....خیلی بی روح و کسل کننده شد...دوست داشتم قهوه ای سا قرمز میگرفتم ولی نشد ...

اوکی 

کاناپه رو رنگی بگیر

این خونه ای که الان توشیم همین متراژی که شما میگیه(که داریم پا میشیم)

من فرش کله غازی با مبل طوسی گذاشته بودم

هارمونیک بود

فرش  کرم....با مبل قهوه ای روشن...انواع سبز...طوسی خوشرنگ و.....خیلی رنگای دیگه قشنگ میشه

کرم اصلا رنگ کسل کننده ای نیست

واسه این خونه ای که باید بریم خرید جهیزیه بایدانجام بدم حتما از کرم استفاده میکنم توش

عادت های اتمی و اثر مرکب
اوکی  کاناپه رو رنگی بگیر این خونه ای که الان توشیم همین متراژی که شما میگیه(که داریم پا میشی ...

مد نظر خودم کاناپه سبزه....ولی چون ی دونه هست انگار ب چشم نمیاد....میتونم قسمت تی وی وال رو سبز کنمولی انگار باز خیلی کرمه بخاطر همرنگی فرش و سرامیک و پله و قرنیز اینطور شده

مد نظر خودم کاناپه سبزه....ولی چون ی دونه هست انگار ب چشم نمیاد....میتونم قسمت تی وی وال رو سبز کنمو ...

چرا یدونه؟

من یه سه نفره جلوی یه دیوار

یه دو نفره جلو یه دیوار گذاشته بودم

عادت های اتمی و اثر مرکب
چرا یدونه؟ من یه سه نفره جلوی یه دیوار یه دو نفره جلو یه دیوار گذاشته بودم

شلوغش نکنیا ولی

با دو سه تا دکوری رنگی و یه گلدون خیلی تغییر ایجاد میشه

عادت های اتمی و اثر مرکب
چرا یدونه؟ من یه سه نفره جلوی یه دیوار یه دو نفره جلو یه دیوار گذاشته بودم

چون این قسمت نشیمن دوم خونمونه...برای نشستن خودمون....خیلی شلوغش کنم رفت و آمد سخت میشه

شلوغش نکنیا ولی با دو سه تا دکوری رنگی و یه گلدون خیلی تغییر ایجاد میشه

اره تو ذهنمه کل دیوار رو ی سبز ملو کنم پشت تی وی رو ی سبز تیره....با مبل سبز و کوسن و شال مبل نارنجی