2777
2789
عنوان

چرا ؟

65 بازدید | 5 پست

چرا انقدر قلبم احساس تنهایی میکنه؟

من خداروشکر میکنم از زندگیم از سلامتی که دارم از خانواده ای که دارم اما نمیدونم چرا انقدر قلبم احساس تنهایی میکنه انگار یک حفره ی بزرگ رو از قلبم کندی و الان جای اون حفره خالی هستش 

خدارو دارم 

خودم و دارم و خانوادمو 

اما نمیدونم و نمی‌فهمم دلیلش چیه 

شما میدونین؟ 

اعلام حضور میکنم و فقط میتونم بگم تنها نیستین با این شرایط .

😊🤧

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
اعلام حضور میکنم و فقط میتونم بگم تنها نیستین با این شرایط . 😊🤧

واقعا نمی‌فهمم چرا باید قلبم این همه حس تنهایی ‌کنه 

گاهی میگم ای کاش قلب نداشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمی‌فهمم چرا باید قلبم این همه حس تنهایی ‌کنه  گاهی میگم ای کاش قلب نداشتم

ببینید هر چند که خود منم بعضی موقع ها این احساس تنهایی  بهم دست میده با کلا وقتی حالم خوب نیست . تلاش میکنم با بعضی از کار ها خودمو آروم کنم مثلاً : میرم بیرون .آهنگ گوش میدم . گیتار میزنم . میرم کوه و.... 

.

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
ببینید هر چند که خود منم بعضی موقع ها این احساس تنهایی  بهم دست میده با کلا وقتی حالم خوب نیست ...

خوش به حالت من همش تو اتاقمم نه بیرون میتونم برم نه چیزی تهش بخوام از اتاقم برم بیرون برم پیش خانواده سره یک مسئله ای بحث میشه دوباره برمیگردم تو اتاقک خودم 

خوش به حالت من همش تو اتاقمم نه بیرون میتونم برم نه چیزی تهش بخوام از اتاقم برم بیرون برم پیش خانواد ...

شاید مثال چون من پسرم رفتار ها اخلاقیاتم فرق داره ولی سعی میکنم هر جور شده حالمو خوب کنم یه مثال دیگش اومدن به همین سایت ...

شما هم سعی کن  انجامش بدی ببین طولانی مدت این سبک زندگی به مشکل میخوره ..