2777
2789
عنوان

دارم رد میدم دیگه

119 بازدید | 12 پست

پشت کنکوریم 

امتحانای دوازدهممو افتادم شهریور ام افتادم دوباره دی ماه دارم امتحان میدم 

نمیتونم برا هدفم تلاش کنم با اینکه میدونم چقددد زندگیم عوض میشه اگه تلاش کنم:)

ازون طرف مامان بابام خیلی برام هزینه کردن دوس ندارم ناامیدشون کنم گناه دارن اونام ک انقدد هزینه کردن اونوقت بچه بدردنخوری مث من اینجوری جواب زحمتاشونو بده :)

مشاور درسیم برام برنامه می‌فرسته گزارش کار میخاد الکی براش میفرستم نمیدونم چ گهی بخورم

دختر دختررر قدر این فرصت‌ها رو بدون ...من نوزده سالمه سنتی ازدواج کردم تو سیزده سالگی الان پشت کنکوریم بچه دار شدم پیارسال عاشق پسرمم ولی میگم ای کاااش مجرد بودم یجوری می‌خوندم که پزشکی قبول شم ...میدونستم میشدم چون درسم عالی بود و یه سال هم هشتمو جهشی خوندم ..الان یه مادر پشت کنکوری افسرده ام🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

می خوام امتحانات بده ،یک ماه استراحت کن ،بعدش برای سال بعد بخون  این همه فشار درست نیست

ن کلا ۳ تا امتحان مونده اونقد زیاد نیستن 

مشکلم اینه صبح که بیدار میشم انقددد میرم تو این گوشی لامصب که ب خودم میام میبینم شب شده نمیتونم با تمرکز بشینم درسم و بخونم

ن کلا ۳ تا امتحان مونده اونقد زیاد نیستن  مشکلم اینه صبح که بیدار میشم انقددد میرم تو این گوشی ...

دتاکس رو نصب کن ..برو کتابخونه ‌...گوشی رو بسپر مامانت ..برنامه ای که وقتت رو می‌خوره رو حذف کن

ن کلا ۳ تا امتحان مونده اونقد زیاد نیستن  مشکلم اینه صبح که بیدار میشم انقددد میرم تو این گوشی ...

همون موقع که بیداری میشی خاموشش کن 

واقعا حیفه با گوشی ،زمان طلایی از دست بدی

😐🤷🏻‍♀️
دختر دختررر قدر این فرصت‌ها رو بدون ...من نوزده سالمه سنتی ازدواج کردم تو سیزده سالگی الان پشت کنکور ...

کاش یکی میزد تو سرم ک بشینم بخونم 🥲

منم درسم خیلییی خوب بود ولی یهو اینطوری شدم همه بهم میگن هوششو داری امکاناتش و داری چرا نمیخونی 

نمیدونم چ مرگمه

امیدوارم تو هم ب هدفی ک میخوای برسی مهربون❤️ 

کاش یکی میزد تو سرم ک بشینم بخونم 🥲 منم درسم خیلییی خوب بود ولی یهو اینطوری شدم همه بهم میگن هوششو ...

این چیزا دوران کنکور عادیه ...اگه هدفی داری بچسب بهش و ولش نکن ..حیف وقتیه که میگذره عزیزم ان شالله با قبولیت حال دلت هم عالی میشه