2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همون به خدا هزاربار بهش گفتم سالم زندگی کن زیر بار نمی رفت می گفت درست زندگی می کنم از دید تو اشتباه ...

من هنوزم با شوهرم سر مشروب دعوا دارم و زیر بار نمیره ک وقتی میخوره بهش نمیسازه ب من میگه تو مشکل داری 😶

نه اصلا خارش نداشت 

من خارش دارم نمیدونم تلقین میکنم چون قبل این ۳ ماه اصلا نه خارش نه عفونتی نداشتم از وقتی استرس و ترسش اوفتاده تو جونم دچار خارش شدم اصلا حس میکنم همه چی رو زیگیل میبینم

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
من هنوزم با شوهرم سر مشروب دعوا دارم و زیر بار نمیره ک وقتی میخوره بهش نمیسازه ب من میگه تو مشکل دار ...

بگردم خدا بهت آرامش بده من خودم مقیدم ولی دلم گیر اون لعنتیه هنوزم منتظرم خودش برگرده بگه ببخشید غلط کردم 

قبل من هزار تا رابطه داشته  اولش ب من میگف من کلا ۵ تا دوس دتر بیشتر نداشتم بعد ها فهمیدم ..خدا ...

ینی چی

دوستپسر من با چن نفر قبل من بوده

بعد یکی از دوسدختراش خراب بوده معتادم بوده

الان ممکنه من گرفته باشمم

از فکرته .. برا خودت توهمشو میزنی

بخدا تمام پایین تنم میخاره😂😂🥺🥺 نمیدونم تلقینه یا چی با ترس و لرز حمام میرم خیلی تباهم 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
تلقینه . منم وسواس فکری دارم و دقیقا حالت هاتو میدونم 

بخدا تا ۳ ماه پیش نمیدونستم اصلا بیماری به اسم زیگیل تناسلی وجود داره بخدا ی عمر فقط سرمون تو کتاب و درس بود اصلا نمیدونستم تازه فهمیدم