2777
2789
عنوان

کما و بیهوشی..

442 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ممنون میشم بی توجه از این تاپیک نرید

مامان یکی از دوستای خیییلییی نزدیکم کیسه ی صفرا داشته و امروز جراحی کرده.. 

از ساعت سه که از اتاق عمل اومده بیرون بیهوشه.. 

گفته بودن طبیعیه و تا شب به هوش نیاد میبرنش آی سی یو یا همون کما،و به هوش نیومد و الان آی سی یوعه.. 

دوستم خیلی نگرانه خیلی:))) 

من خودمم ناراحتم خیلی زیاد! 

واقعا طبیعیه یا..؟ 

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چند سالشه اولین باره بیهوشش کردن؟

سنشونو نمیدونم بخدا.. 

فقط میدونم دوتا بچه دارن و جراحیشون سزارین بوده

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
به نظرم طبیعیه چون از دوستامون عمل کرده بود و بیهوشی کامل داشت ۳۶ساعت طول کشیده بود به هوش بیاد یکم ...

واقعا؟

دوستم اصلا حالش خوب نیست..خیلیم برام عزیزه اصلا خودمم استرس دارم..

واقعا؟ دوستم اصلا حالش خوب نیست..خیلیم برام عزیزه اصلا خودمم استرس دارم..

اره بخدا راست میگم ۳۶ساعت بیهوش بوده و بهش نمی‌گن  بهش میگن اغما الکی توی دلشون خالی نکنیدخود این واژه به آدم استرس میده بهش روحیه بدید 

اره بخدا راست میگم ۳۶ساعت بیهوش بوده و بهش نمی‌گن  بهش میگن اغما الکی توی دلشون خالی نکنیدخود ا ...

بخدا خودم کلی بهش دلداری دادم

نمیدونم گفتن بردنش آی سی یو..خودمم حالم خوب نیست بنا به دلایلی و اینم شد استرس.. 

بخدا خودم کلی بهش دلداری دادم نمیدونم گفتن بردنش آی سی یو..خودمم حالم خوب نیست بنا به دلایلی و اینم ...

اره دوست ماهم تو آی سی یو بود البته شرایط ها با هم متفاوتنه من نمی‌دونم شاید مادر دوستتون خدایی نکرده مشکلش فرق می‌کنه امیدوارم زودتر حالشون خوب بشه ولی من قشنگ از خاموش شنیدم که ۳۶ ساعت بیهوش بوده و اینا هم حسابی خودشونو گم کرده بودن

اره دوست ماهم تو آی سی یو بود البته شرایط ها با هم متفاوتنه من نمی‌دونم شاید مادر دوستتون خدایی نکرد ...

مرسی کمک کردی عزیزم

میشه دعا کنی براش تا فردا بیدار شه؟:)💙

یه دختر ده ساله هم داره بدجور بهونه میگیره.. 

عزیزم حتما براش دعا میکنم ،❤️

ممنونم❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز