2789
عنوان

شوهر زرنگ

255 بازدید | 7 پست

خانوما من دیشب پیام‌رسان. سر .وش رو نصب کردم ساعت ۴ صب اینا .شوهرم اصلا خونه نبود شیفت بود .بعد از ظهر که اومد خونه بهم گفت بسلامتی سروش رو هم نصب کردی منو میگی یه لحظه هنگ کردم .رفتم تو گوشیش دیدم اصلا سروش نداره .هرچه قدر هم ازش پرسیدم از کجا فهمیدی؟ گوشی دیگ ای داری ؟ هیچی بهم نمیگه دارم دیونه میشم هزارتا فکر تو سرمه .آخه این از کجا فهمیده .با تجربه ها کمک کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر زندگی شما عین موش وگربس.. چرا همچین میکنید 😐!؟ 

منوهمسرم باهم تمام برنامه های مجازی رو میریم وخبر داریم... چ اشکالی داره... چرا همسرت  اینطوری برخوردشه!؟ وچرا شما انقدر استرس گرفتید😑

چقدر زندگی شما عین موش وگربس.. چرا همچین میکنید 😐!؟  منوهمسرم باهم تمام برنامه های مجازی رو م ...

آخه عزیزم .نمیدونم .ولی شاید منو هک کرده .چون با تمام کسایی تو گوشی خودش حرف میزنه پلی لیست من میاد من تا امروز شک داشتم ولی امروز خودشو لو داد به نظرت میشه گوشی رو هک کرد یا نه؟

آخه عزیزم .نمیدونم .ولی شاید منو هک کرده .چون با تمام کسایی تو گوشی خودش حرف میزنه پلی لیست من میاد ...

چقدر سخت واقعا.. اصلا تحمل اینجور رفتاراهایی رو ندارم.. زشته ب نظرم... لابد هک کردن مگر استغفرالله خدا هستن یا شاید از گوشی کسی فهمیدن

چقدر سخت واقعا.. اصلا تحمل اینجور رفتاراهایی رو ندارم.. زشته ب نظرم... لابد هک کردن مگر استغفرالله خ ...

شوهر من اصلا از گوشی چیزی سرش نمیشه .مطمئنم‌پای کسه دیگه ای در میونه