بچه ها تا ب حال شده یکیو خییییلی دوست داشته باشین و عزیزتون باشه ولی نتونید باهاش بسازید ؟؟؟ و ناخوداگاه بهش توهین کنید؟؟؟ من این آدم رو بخشیدم چون از سر نااگاهی در گذشته بهم ضربه های بسیار بدی زده.ولی واقعا تو دلم الان هیجی نیست چون میدونم از رو نااگاهیشه و اون خودش کلیییییییی اسیب دیده😭 ولی در کوچک ترین برخوردهام باهاش نمیتونم خودمو کنترل کنم و سریع عصبانی میشم و شخیصیتشو خورد میکنم.بخاطر ی کار خییییییییلی گوچیکش بی نهایت عصبانی میشم و خودخوری میکنم . کسی تا ب حال همچین تجربه ای داشته ؟؟؟؟ پیشنهادی دارین ک چیکار میتونم بکنم ؟!! برام مهمه ک باهاش رابطه خوبی داشته باشم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره.مثلا اگه مادرته یادت بیار که عاشقته و خب اونم اولین بارشه داره زندگی میکنه شاید بلد نبوده چطور بهت عشق بده ولی نیت مهمه
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
اره.مثلا اگه مادرته یادت بیار که عاشقته و خب اونم اولین بارشه داره زندگی میکنه شاید بلد نبوده چطور ب ...
اره دقیقا به این فکر میکنم ک اون شخص هم به شدت نااگاهه و آسیب دیده ست.شاید بدون اغراق هرروز اینو به خودم یاداوری کنم اما شاید باورت نشه همون فردا صبحش بیاد طرفم و ازم ی سوال بپرسه با عصبانیت جوابشو میدم !!!!!! همون لحظه هم میدونم نباید عصبانی بشم و فکرام یادمه هااا ولی کنترلی روی لحن صحبت کردنم ندارم.اخه هنوزم سوال هاش،خواسته هاش و حرفاش از روی خودخواهیه و آزارم میده ولی خب من باید اینو "بپذیرم" ک این آدم مثللاااا حالا یا خودخواهه یا اسیب دیده ست یا هرچیییی و دیگه عصبانی نشم هردفعه،ولی نمیدونم چرا نمیتونم حرصی نشم.