2777
2789
عنوان

مادرشوهر

257 بازدید | 17 پست

دوستان من قبلا یه لباس برای مادرشوهر کادو بردم که دیدم یک ماهی همینجوری گذاشته وسط اتاق خواب و برش نمیداره.که خوب چون تو این وادی ها نبودم برام مهم نبود و اصلا این کار به چشمم نیومد و حساس نشدم. تا اینکه یه روز جلو خودم بالاخره برش داشت و همزمان برام تعریف کرد که جاریم اوایل ازدواجش به مادرشوهرم کادو میده(یه لباس که یه بار مادرشوهرم  برای تولدم همونو به خودم کادو داد که البته من نمیدونستم همونه، و فرداش اومد پسش گرفت و به جاش پول داد. از شوهرم پرسیدم چرا؟ گفت آخه اینو جاریت کادو داده بوده بهشون و کار جالبی نبود که بیان بدنش به تو) بقیه شو تو کامنت مینویسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هر چی لباس برا مادرشوهرم میگرفتم نمیپوشید و منم دیگه نخریدم   با اینکه کاملا سلیقشو میدونستم یه بار گفت این مانتو خوب نیست  شوهرم گفت مامان تو که همیشه میگفتی این مدلی شیکه 

هرکس به اندازه ضربه های که خورده  ‏تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️‍🩹🫰

خلاصه داشتم میگفتم که مادرشوهرم تعریف میکرد که یه بار جاریم بهشون یه لباس کادو داده بوده و اینا هم چون مشغول خونه تکونی اینا بودن یادشون میره که لباس رو از رو میز بردارن و چند بار که جاریم میاد خونشون میبینه که لباس هنوز رو‌میره، اونم بهش برمیخوره و لباس رو یواشکی برمیداره میبره خونشون و دلخوری پیش میادو اینا. مثلا داشت بد جاریمو میگفت که این چه کاری بود کردو اینا. و من اونجا فکر کردم که پس نکنه کادوی منو عمدا برنداشته بود که عکس العمل منو ببینه؟ ولی بازم واسم مهم نبود و فکرمو درگیرش نکردم.یه چند بارم بعدش براش کادو خریدم، ولی ندیدم اسنفاده کنه که بازم برام مهم نبود (ادامه در کامنت بعد)

تا اینکه بچه ها چند وقت پیش رفتیم مسافرت و با اینکه پول زیادی نداشتیم من یه کیف پول صنایع دستی دیدم که از نظر خودم خیلی خوشگل بود و قیمتش هم بالا بود. اونو با ذوق و شوق برای مادرشوهرم خریدم که خوشحالش کنمو دست خالی نرم. اما الان حدود  دو هفته ست که میبینم کیف پول رو گذاشته تو پذیرایی جلوی دست دختر دو ساله ی خودم که اسباب بازی های کوچیکشو بریزه توش و باهاش بازی کنه. الان رو قضیه حساس شدم و احساس میکنم برای بی ارزش کردن کادوم این کار رو کرده. نظر شما چیه و باید چه عکس العملی نشون بدم؟ الان انقدر از این کارش ناراحتم که خوابم نمیبره. 

منم هر چی لباس برا مادرشوهرم میگرفتم نمیپوشید و منم دیگه نخریدم   با اینکه کاملا سلیقشو میدونست ...

منم یه بار براش مانتو خریدم، بعد بهش گفتم اگر نمیپسندی برو عوضش کن با فروشنده هم هماهنگ کردم. اونم برد عوضش کرد به سلیقه ی خودش یکی دیگه برداشت. اما حتی همونم که با سلیقه ی خودش برداشت هیچوقت ندیدم بپوشه