بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
با شوهرم حرف میزدیم اون تازه خوابش برده منم دراز کشیدم فعلا
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
دارم درس میخونم وسطش برای استراحت چند دقیقه گوشی هم چک میکنم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ماسک مو گذاشتم تایم دادم برم حموم خیلی هم خسته و لهم انگار ک مجبور بودم این وقت شب!
خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
با شوهرم حرف میزدیم اون تازه خوابش برده منم دراز کشیدم فعلا
برگشتی خونت؟
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
دارم درس میخونم وسطش برای استراحت چند دقیقه گوشی هم چک میکنم
کنکوری
از درد کمر و پهلو و شکم و یهو تا خوابم میبره قلبم تند میزنه و ترس برم میداره
چرا