2777
2789
عنوان

۳ روزه فهمیدم جنینم قلبش نمیزنه...

172 بازدید | 8 پست

از ۳ شنبه ۵ دی نحس شروع شد...ک تو ۱۲ هفتگی با هزار فکر و خیال و شوق و ذوق رفتم برای ان تی... و یکدفعه دکتر سونو گفت خانوم ان تی لازم نداری جنینت قلبش نمیزنه 😔 دنیا روی سرم خراب شد....

من با این دلتنگی چیکار کنم!؟ من حتی جنسیتشون ندونسته اسمم براش انتخاب کرده بودم...

من حتی ذره ای مشکل نداشتم...دکتر سونو گفت رشدش همه چیزش خوب بوده اما ایست قلبی کرده 😔

اشکام همینجور میان میریزن...

دکترم یکشنبه میاد...من با یه جنین بدون قلب تو شکمم چجوری طاقت بیارم 😔

اشکام بند نمیان

خدایا هیچ زنی رو اینجوری امتحان نکن...

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

غصه نخور عزیزم

انشالله سال دیگه به حق فاطمه زهرا یه نی نی ناز بغلته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
غصه نخور عزیزم انشالله سال دیگه به حق فاطمه زهرا یه نی نی ناز بغلته

سخته سخت میگذره

انشالله عزیزم 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.برای اطرافیان شاید بگن جنین بوده ولی یه مادر میفهمه حتی اون جنین جیگر گوشه ات بوده.ایشالاه خدا بهت صبرشو بده ودوباره دامنت سبز بشه وسلامت بغلش کنی

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
عزیزم.برای اطرافیان شاید بگن جنین بوده ولی یه مادر میفهمه حتی اون جنین جیگر گوشه ات بوده.ایشالاه خدا ...

ممنونم عزیزم انشاالله...

آره خیلی سخته،بخدا ک ی مادر فقط با بند بند وجودش اون بچه رو حس می‌کنه...

الهی بگردم الان اصلا نمیگم کنار بیا باهاش و بپذیر و.... یه چند روز هر چقد نیاز داری گریه کن ولی ب ...

ممنونم گلم انشاالله همینطوره

زمان زیادی لازم دارم نمی‌دونم کی بتونم فراموشش کنم

منم همین تجربه رو دیروز داشتمبا کلی امید رفتم سنو انتی، دکتر گفت قلبش وایستاده یک هفته پیشاین سفط دو ...

سخته گلم درکت میکنم 🙏💔 انشاالله اتفاقات بهتری برات رقم بخوره ♥️

من ۸ ماه گذشته تقریباً فراموش کردم.و ب این زودی قصد بارداری ندارم.