2789
عنوان

شوهرم کمپه

838 بازدید | 23 پست

سلام بچها من شوهرم الان دو هفته س رفته کمپ خیلی دلم براش تنگه اعتیاد ب هرویین داشت الان خونه مامانمم و دنبال کارت طلاقمم نمیتونم ازش دل بکنم شما بودین فرصت بهش می‌دادین یا نه 

الان هنوز هیچی نشده همه پسرای اقوام پیاماشون شروع شده خیلی آزارم میده اینکه مثل یه برده جنسی بهت نگا میکنن میترسم از طلاق 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر کثیفن بی غیرتای فامیلتون ، بزن دهنشون ، شوهرتم اگه دلت پیشش هست یه فرصت بده شاید بودنت انگیزه بشه برای ترکش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چقدر کثیفن بی غیرتای فامیلتون ، بزن دهنشون ، شوهرتم اگه دلت پیشش هست یه فرصت بده شاید بودنت انگیزه ب ...

شوهرم وقتی داشت می‌رفت بدبخت خیلی نگرانم بود میگف من میشناسم دوروبریاتو من برم پیاماشون شروع میشه

خیلی بیشعورن دلم میخواد بلاکشون کنم همشون زن و بچه دارم بی شرفا

شوهرم وقتی داشت می‌رفت بدبخت خیلی نگرانم بود میگف من میشناسم دوروبریاتو من برم پیاماشون شروع میشه خ ...

پس بهش یه فرصت بده، اون هرزه ها رو هم بلاک کن، دو روز دیگه زناشون بفهمن نمیگن شوهر ما کثافته، میگن حتما تو نخ دادی بهشون، بزن بلاکشون کن به گوش همه هم برسون قصد جدایی نداری

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الان فرق کرده الان متاهله شاید بخاطر شما رفته کمپ کاری کنید بنده خدا وقتی از اونجا اومد بدونه کسی من ...

دل خودمم براشمیسوزه آخه شوهر خوبیه برام ولی واقعا ترس دارم ک باز بیاد بیرون و شروع کنه ب کشیدن