2777
2789
عنوان

خستم از همه چی

167 بازدید | 6 پست

سلام من یه دختریم با ۱۴ سال سن که از همه چیز خستس همش از اونجایی شروع شد که من همیشه بچه گی شادی داشتم هیچوقت  به کسی بی احترامی نمیکردم حتی مادرم تا وقتی رسیدم سوم دبستان  همیشه درس خوندن تو ذهنم بود امتحانم از خیلی خوب خوب دادم اولین روزی بود بابام با کتاب زد تو صورتم بچه بودم میگفتم اگه بابام بزنتم  چه اتفاقی میوفتع صمیمیت بینمون تمام میشه؟ این مشکل تا سن ۱۴ سالگی ادامه داره و من ب خاطر این مشکلات چرت به مریضی تیروئید  و بیش فعالی مواجه شدم  توی مدرسه هم فقط با دلقک بازیام  سعی میکنم دیگران  رو خوشحال کنم اما کسی بهم اهمیت نمیده. دنبال جلب توجه حتی ۴ شنبه ب خاطر اینکه مقنعه نزدم  از مدرسه زدم بیرون با دوستام بابام توی ماشین زدتم جدی از همه چی خستم از اتاق بی نظم از همه چی بریدم  امروز خیلی جالب بابام تهدیدم کرد اگع امتحان بد بدی چاقو میکنم تو شکمت خیلی جالبه نه؟ همیشه سر هرچیزی ب بدترین شکل یا کمر بند همه چی کتک میخوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ى چيزى بگم ،شايد ناراحت شى ولى منم مثل خواهر بزرگت 

اونجاى جملت خيلى تكونم دادم (به هيچكى  احترامى نمى كنم حتى مامانم🙂)

مادر كه از همه بيشتر حرمت داره 

و اين كه هيچ پدر و مادرى بد اولاد شونو نمى خوان

شايد رفتار اونا درست نباشه و به مزاق شما خوش نياد ولى خب ،شما الان نوحوونى كه البته بايد پدر و مادرتونم شما رو درك كنن ،درسته 

خودتو سرگرم درس كن ،

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بابای منم همینجوری بود .مجبوری زود شوهر کردم 🤦🏻‍♀️😔

عیب نداره میگذرن این روزا فقط تمرکزتو بزا رو درسات و خودت .اصلا مهم نباشه برات ک دورت دوست داری یا ن ‌. اونایی ک بخوانت خودشون میان سمتت

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂