شوهرم نون سنتی و فتیر اینا پخت میکنه تو مغازه میفروشه مغازه برا خودشه بعد ماهی ۷۰ تومن پس انداز میکنه الان ۵ ۶ ماه زدیم بعد یکی از دوستام میگفت کار باید کلاس داشته باشه و اینا میگم حالم رو خراب کرده واقعا شما بگید چیکار کنیم عوض کنیم کارمون رو به نظرتون
الان میخوای بخاطر حرف مردم کاره به این خوبیو از شوهرت بگیری بخاطر اینکه کلاس دارهههه همین ادما به یه بدبختی بخوری یه تیکه نون جلوت میندازن الان میخوای بخاطر حرفش همچین کاری بکنی واقعا متاسفم برات😐
من همسرم کارش با فاضلابه وافتخارم میکنم داره باهاش پول درمیاره.همین برام مهمه.. من حتی خاهرم ی بار از شغل همسرم پرسیدن پوزخند زدن ک یعنی شغل همسرم بی کلاسه وفلان😆.. در حالیک شوهر خودش شغلش سخته وبرای من قابل احترام هرچی هست زحمت مبکشه ولی من عین خاهزم رفتار نکردم ونمیکنم. هرکسی نگاه داره ب زندگیش.. چرا بخاطر دیگران زندگی خودتو خراب میکنی.. الکی کاروبار شوهرت رو خراب نکن بخاطر ی سری حرفهای چرت
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
اشتباه نکن کاری ب شغل همسرت نداشته باش.. مهم اینه فقط پول درمیاره اینو همیشه یاد بگیر
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷