2777
2789
عنوان

گند زدم درحد تیم ملی

158 بازدید | 17 پست

قصیه ازاین قراره من خواهرم بچش ۵روزه بستری شوهرم ملاقات نمیبره من میگه توهم میگیری وبه ما انتقال میدی بعد امروز شوهرم بادوستاش بیرون بود خواهرم گفت میشه بیام خونتون یه دوش بگیرم برگردم بیمارستان دیگه منم نتوستم نه بگم اومد رفت حموم تاقبل اومدن شوهرم رفت ولی خواهرشورم دیدش تمام سرنخ هارو پاک کردم به روسری خواهرم که یادم رفته بود فعلا قایم کنم که شوهرم دید چنان قیامتی کرد که ازبیمارستان چرا اومده اینجا اگه تا یک ماه دیگه هم ما سرما بخوریم مقصر خواهرت میخواست زنگ بزنه به خواهرم که گفتم نه امروز خواهرت ازصبح خونه ما بود ازاون بپرس گفت میرم حموم بیام به خواهرم زنگ بزنم خواستم زود با خواهرشوهرم هماهنگ کنم اونم مگه جواب میداد به گوشبش به تمام جاری ها ۲بار ۲بار زنگ زدم تا پیداش کنم بالخره تونستم هماهنگ کنم ولی

بدبختی اینجاست که الان شاخک جاری هام حساس شدن هی میپرسن براچی اینهمه دنبال خواهرشوهر بودی از طرفی هم خواهرشوهرم خونه دوستش مهمون بود ناراحت شده چرا دربه در دنبال منی خلاصه خواهرشوهرم حرف من تایید کرد ولی رفته توقیافه فعلا نمیدونم این گند چطوری جمعش کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به خواهرم یه نه میتوستم بگم اینهمه مصیبت نمیشد.شوهرم خیلی شره ازاوناس که اگه عصبانی بشه هیچی جلو ...

خواهرت مریضه خودش؟؟، 

بابا خب یه حموم رفتن آخه چجوری میگفتی نیا؟؟؟ 

خودش میدونه شوهرت بدش میاد؟

خواهرت مریضه خودش؟؟،  بابا خب یه حموم رفتن آخه چجوری میگفتی نیا؟؟؟  خودش میدونه شوهرت بد ...

نه بچش مریضه .شوهرم میگه فصای بیمارستان آلوده اس چرا اومده الان ماهم میگیریم دیگه هرچی قسم وآیه خوردم باورنکرد منم مجبورشدم اینطوری کنم گندش درنیاد

بگو خصوصی بود  خواهر شوهره میگه بهشون  یا نه؟؟؟

نه نمیگه خواهرشوهرم. ولی فعلا خودش هم قیافه گرفته چون جاری ها تک به تک بهش زنگ زدن چخبره فلانی دنبالت بود اونم چون مهمون بود ناراحت شده